Jas sum bila kaj drugarka mi doma mnogu pati i tvrdam 100% deka toj ne bi sakal"da ebne nesto od strana"
Свака част.Јас живеам со маж ми па неможам да тврдам 100% дека тој никогаш нема да посака да ебне на страна.
Da mozebi ne mozes da kazes, ama jas koga sum izleguvala so nea, sum piela kafe so maz i dodeka da se dosprema, nikako znaci a sum bila nekogas i poprovokativno oblecena
@Adrijan(a). Само затоа што ништо не се обидел со тебе, не значи дека не е склон кон изневерување А и реално, мислам, другарка си на неговата сопруга. На повеќето не им се ризикува толку многу. Во секој случај, зборот ми е само твојата другарка како негова интимна партнерка може најдобро да знае тој каков е.
А и не сфаќам што воопшто има да се размислува за нечив сексуален живот,каков си сакаат таков си имаат.Постојат секакви луѓе,ги привлекуваат секакви работи.
@Adrijan(a). kakov trol i po mislenjata se gleda deka e trol. A i se zachleni tuka samo za da zboruva za seksualniot zhivot na drugarka i? @RainBow
На крај ќе испаднете свингери мајката.Пази само да не отиде она кај маж ти да пие кафе облечена провокативно.Боже сачувај што нема да прочитам веќе.
99 % од мажите сакаат да си имаат замена/резерва али не и тоа да го има жената. Значи тие сакаат се за себе ама нивното да не го делат со други. Мене маж ми да ми рече така за време на односи одма си станувам и си заминувам.
Значи според ова што си го пишала сакаш да кажеш дека и маж ти сака да има резерва само не ти го кажал усно?
Не знам дали да се смеам или да плачам на постов. Сериозно? Не дека нема такви кои си имаат слобода, ама зошто тебе те интересира тоа? Дотерана била насмеана. Тоа нема врска со сексуалниот живот, до карактерот е. А уствари шо беше прашањето? Дали има вакви мажи? Има секакви, не сум прашувала по познанички и пријателки какви им се мажите и не ме интересира. Мене ми е битно да ми е погодено со тој што ми е дома.
Sakam da kazam... Ne samo so ne probal, tuku jas kako iskusna i vozrasna zena so prekrasen soprug ne vidov ama bas nikakva provokacija so koja bi napravi nesto
Јас сакам да кажам дека ретко кој маж неќе резерва, а нема маж кој би сакал жена му да има резерва. Гарант нема маж кој ќе рече ајде жено иди си исполни си ги желбите. Како што кажаа погоре
Ти кажа 99 посто од мажите го сакале тоа,некако многу голем процентот.По некои математики во тие 99 посто се и маж ти и маж ми а не би рекла баш дека е така.