Ne se blamiraj, ako ne razbiras preskokni so komentari. Samiot posoci deka nemas ni osnovno obrazovanie, mozebi zatoa. Nemozam jas da procenam zosto ne mozes da razberes. Ako barem nesto imas procitano od psihologija ke ti bide se pojasno. Ne, prekini ja vrskata, neli gledas deka toj ne te saka samo tebe. Slepa li si?
Г) Во кафез да се чува и кога искача само на ланец заврзан @Meditant ти како Српскиот Милан тарот си .
Ne trolam. Vi gi otvaram ocite za da mozete da kontrolirate situacija. I zosto celo vreme naogate nesto deka jas go opravduvam izneveruvacot. Zarem stvarno nisto ne vi e jasno od prethodno izlozenoto? Hipoteticki odgovoriv Sto e toa Tarot. Zarem veruvate vo predviduvanje?
Како ќе контролираме? Да одиме со нив на работа, сегде? Налет таков брак ако некого треба да контролирам.
Богами само така, само строго хахахахахахх Да, веруваме, како мислиш дека сме чекор пред партнерот како што советуваш...пред да оди некаде партнерот, одам јас кај Тарот и ми кажува, денес нема да те изневери и јас тогаш го пуштам од дома, а ако ми рече дека ќе ме изневери, ееее тогаш дома ќе си седи и нема мрдање.
Има повеќе видови неверство според мене. 1) Неверство зашто едноставно не е тип што може да се врзе со еден/една. 2) Биле у брак а бракот нездрав траел ради децата 3) Не си обрнуваат никакво внимание, па внимание на страна се бара, сепак секој е од кожа и месо и сака да почувствува дека е битен некому и дека е сакан. 4) Најпедерскиот од сите - глумат светци дека никад не би изневериле, а скришум се прават буквално. 5) Неверство со помисла (и тоа е нерверство кога со еден спиеш, а мислиш на друг и во било која ситуација паметот ти е кај другата особа) . Има многу, не оправдувам ниедно и иако сум била изневерена и сум изневерила.
Ne, toa e opsesija. Treba da go podignete nivoto na svest. Toj sto izneveruva sekogas dava znaci deka e na toj pat, ako barem malku pripazite na negovoto odnesuvanje brzo ke ja resite situacijata. Definitivno ti treba meditacija za da se spoznes sebesi. Zivej go momentot ne trcaj po idninata.
А ако глуми дека се е во ред и не покажува никакви црвени знамиња, ако знае како да направи да изгледа уште подобро а зад грб крои планови во обратен правец? Кој би се посомневал во нештото ако се е во најдобар ред, т.е. изгледа како да е во ред. Како би ја објаснил оваа ситуација?
Pa neli me prasa, zosto me ismevas, jas mislam deka vodime seriozna diskusija. Ili frustracijata raboti. Samo nesto da e kontra. Vo zabluda si. Ne postoi takva situacija. Nikoj ne e sovrsen
Ти болдирав нешто твое во постот. Примени го. Тој не е тука ние да го сожалуваме. Сега треба да ти објасниме назад 20 страни дека тој се чуствува ужасно. Не дај боже да почуствуваш на твоја кожа. Тиј што изневерува нема ни да го сетиш, толку се паметни некои личности што седат на два стола а двата стола поим немаат. Си видел коцкар како лаже ? Е исто и изневерувачот. Убаво кажа планирања и ланирања, месеци и денови. Пример ти вели одам на работа а она зела еден час слободен за швалерот, ти вели одам до продавница а излегуба за секс на бринка. Знаеш колку ситуации има на кои не се ни надеваша дека баш тогаш бил/а со некој/а? Знаеш некои умови како работата, нели рече психологијата ти е јака страна. Преиспитај се ти колку си контрадикторен самиот на себе, изгледа дојде тука да не импресионираш со тојата мудрост ама кај и да е ќе си покажеш која ти е дијагнозата. Мудар човек не менува ум со секој пост.
Уште ова да ти го реплицирам. Ти си сигурно оној што пишува на секоја која е силувана -сама си го бараше.