Јас во суштина секогаш работам со факти. Еднаш велиш сам си си кривиш, а додека за 5 мин на секого може да му се случи.
Samo sakav da pokazam kako da Im prkosite na slucuvanjata. Ne vleguvajte vo detali. Iako I za ova imam odgovor ama ke treba da se otvori nova tema kade sto mozocite ke ni cadat, ne samo vas tuku I mene.
Ти си во заблуда, и тоа како може некој/а да глуми, а бре куќни пријатели си одат едни кај други, а изневеруваат, ни мажот во жената не се сомнева, ни жената во мажот, си тераат, важно куќни пријатели се, може да се дознае после некое време, ама џабе. Па и јас сакам само кај него, затоа е @Meditant.
Па како си тргнал единствена опција ти е да важиш за член со кариера на форумов од 24 часа. За друго не знам. Кој разбра разбра
Sto e tuka kontradiktorno. Na sekoj moze da se sluci I sepak pak toj sekoj e odgovoren. Ako veke se slucilo pak ima resenie. No toa ne kazuva deka ne si odgovoren. Najverojatno ne razlikuvate odgovoren od vinoven. Tuka e celata Vasa zabluda I zosto ne me razbirate.
Ova e tipicen vistinski slucaj? Ako e taka znaci ili premnogu si veruvaat ili premnogu se glupavi za da procenat sto se slucuva ili pak taka Im odgovara.
Еее колку вакви случаи има/ло, па не ги читаше ли мислењата, и други членки пишаа вакви случаи и со комшии, ај важна е дружбата, не е важно изневерувањето.
Treba poveke edukacija za da se razjasni za kakva odgovornost zboruvam. Zboruvam za odgovornost koja ke ve stiti od patenje