Edna clenka vo temata zapoznavanje me predupredi na vakvi plukanja. Sakam da vidam kolku mozam da izdrzam I protiv kolku. Predizvik mi e.
A) @Meditant женет си/бил? Б) Си изневерил/бил изневерен до сеа? В) Семејнолог си? Г) Психолог? Д) Сексолог? Бонус: Кој член си ти уствари?
Поскапеле дрвата Медитанту не можеме да чадиме не се чувствуваме како ќумбиња.Чади им го мозокот на изневерувачите и онака се загреани потпалени до даска само ти како фитиљ им фалиш.Ист Милан Тарот си гледај
Се зачленил специјално за темава, па глеам покушава да просветлува луѓе со теорииве негови ко да открил топла вода. Паметњакович некој.
Zenet sum uste Od prethodno izlozenoto mozes da zaklucis deka znaam kako da si kontroliram situacijata so izneveruvanjeto. Moram li da imam sertifikat za pogore navedenite struki, za da mozam da polemiziram po istite. Jas sum nov clen koj gi pocituva pravilata na forumot. Ako mislite deka treba da me banirate zaradi sto iznesuvam slobodna misla, povelete, toa e vase pravo nemozam da vi go skratam. I pak jas ke ja snosam odgovornosta za navodniot ban. Ne se otkazuvam od stavot
Небулози траскаш како не сфаќаш? Не е мое да одлучам дали ќе те банираат или не ама дека не си озбилен, не си.
Zosto ednostavno ne me ignorirate ako ne se slozuvate so mojot stav. Vaka samo mi davate povod da prodolzam.
Прочитајте му ги мислењата па ќе видите, член е од вчера, па и во други теми "филозофирал", неможам се да прочитам, сите ги нарекол исфрустрирани.
Не ќе да е нов член овој, многу размуабетен ко за нов. Си игра курот со сите, мисли уствари дека игра, а он испаѓа заебаниот.
Абе не се нервирете толку, остајте членот нека се искаже, сигурно неможе дома пред жена му па мора тука
А, ти вака ја контролираш ситуацијата во бракот? Па, ти додека потроши време за млатење празна слама, жена ти е скроз слободна за да прави што сака.
Ednas rekov dovolno e ama sega navistina e dosta. Mi go potpolnivte slobodniot den. Vi blagodaram na site.