Не знам на кај да фатам. Сопругот ме изневерувал. Ми треба некој детектив или фотограф. Ве молам помагајте.
И шо ќе постигнеш со тоа? Сакаш на некому да се докажуваш или? Ако знарш дека е така, развод и готово.
Ако ти веруваш дека имало неверство, он нека негира колку сака. А ако ти не си сигурна, па сакаш докази тоа е друго.
Па ништо нема да постигнеш со тоа, бракот секако ќе ви заврши и осуден е на развод. Освен ако не сакаш да му ги плеснеш сликите во лице и да му простиш, очекувајќи дека ќе се смени.
Сигурна сум,тој е агресивен психопат и морам да му докажам. Така нема да се откачи од мене Абе вие не знаете со каков човек си иам работа јас...ми требаат докази.
На такви и Господ да се симне и да му каже ќе негира, џабе ти е. Ако си сигурна куферот и оди негде кај што нема да те најде лесно некое време.
Многу се скапи детективите, под 100 евра од ден нема да биде. Поевтино е да се разведеш. Ако е агресивен можеме контакти да ти дадеме да одиш во некој згрижувачки центар да се заштитиш.
И тебе ти се побитни сликите отколку да се спасиш од таков? Чим сакаш развод, нема шо да се мислиш два пати. Ти на него и слики да му покажеш, он чим е таков за него пак ќе си биде прав а ти крива.
Епа што сакаш да постигнеш со сликите? Така уште повеќе психички ќе те малтретира, ако мислиш за на суд мислам дека нема да ги прифатат со оглед какво судство имаме.