преку вип му следи повиците, кога се бања и сл кога е остсвен тел, кодот што ќе стигне на неговиот тел ќе го избришеш, но со тај код само еден ден ќе си логирана. Почесто го прави можеби ќе забележиш долги разговори или смс со еден ист број. но пази да не те фати. Мене за почеток на откривање на неберството овој начин мн работи ми заврши.
Абе луѓе да се крсти чоек што се дешава во последно време. Разврат и неморал да не речам содома и гомора се тоа на разврат и превара вземено, кружат жешки приватни видеа, слики и сл содржини. Кој како земисе изшвалерисајсе и разведисе. Од времево ќе да е
И тоа што велиш, порано ни телефони, ни нет, и не дознавале. Сега се се дознава. Еее колку ми кажувале постарите во тоа време па имале вонбрачни деца.
Филмовите шо се праат се појјаки Со жена ми сме само поради децата Во брак сме само онака “фиктивно” Немаме секс,се молиме дури за еден секс Ах бе,како ли му верувате на маж така лесно … (Да се правите дека му верувате разбирам,АМА да му верувате стварно едно големо НЕ! ) Заради вас е само поради авантура,или поради некоја криза во бракот шо е минлива после два месеци,али како утеха и за два,три секса супер ќе му дојдете ! Не не се лажам,такви се,а ние жените пошто сакаме вистински секогаш ќе сме ебени во газот….тоа е што е
Ne se sekogas filmovi i ne se za den dva za zal, megjutoa zena treba da razmisli dobro ako nekoj maz za zena mu kazuva "se molime za eden sex"...prvo ne e "eden sex" big deal, vtoro zosto se molat ? Sto napravil toj, pa zenata ne saka. Druga rabota sto e uste povazna, ako nemu ne mu e dobro toj treba da stane i da si go podredi zivotot, na ovoj ili na onoj nacin, koj i da e ako ne mu e dobro eden den kje kaze, tolku dosta bese, a ne i uste nekoj vo toj vior. I na kraj kraeva ako e poradi decata i tn. kje si najde ramna na nego i taa poradi decata pa, sto im dal bog toa.
Е како ај споделете, телефонот му е секогаш чист, од кај да знам што прави надвор кога е , на работа и сл, не ми паѓа на памет да влезам во кола и по него да одам а имам сомнеж не можам 100% да му веруваш на маж
Зашто бе толку се оптеретувате да снимате муабети, да следите телефони. Штом знаете дека ве лаже, дека има друга, само напуштете го. Сосе деца, земете ги и чао. Елегантно дамски. Не си трошете нерви на говеда. Знам дека одвнатре се распарчувате од болка ама бар не им давајте на тие стоки да ве гледаат дека победиле и дека имале право што погледале друга зашто вие не сте чинеле (што е апсолутно не точно). Глава горе и газете. Исплачете се убаво, олеснете си, нашминкајте се, дотерајте се, децата за рака и куферите и ајт чао.
Се ова што кажуваш е точно ама само во еден случај ако му дозволиш и му дадеш повод да допре до тебе со тие муабети како му е лош бракот сл... Ако на време му дадеш до знаење до каде му е местото нема да изгориш Ама ако сакаш да влертуваш свесна со оженет немој ништо повеќе и да очекуваш
И порано било така само жените дома домаќинки биле па не излагале требало јадење за маж,чиста куќа средени деца, а он без обврски нормално ќе иде ќе го бута сегде и жената и да дознаела што фајде кога финансиски зависела од него. Сега и жените работат па можат да си дозволат и да се разведат ако се изневерени. Верувај кога имаш деца поинаку размислуваш. Некои не се разведуваат ради децата да не доживуваат траума на нас ни е се просто и едноставно ама за нив тоа е комплицирано.
Zdravo.Jas sum vo brak skoro godina.Momentalno se soocuvam so mnogu somnezi vo brak,i nekoi "sklopeni kocki" okolu nego i edna zena.Nemam konkreten dokaz so oci da go vidam,No mn raboti okazuvaat deka komunicra so edna.Da napomenam,nemavme vreme da se zapoznaeme ubavo,jas zabremeniv odma i se vrativ makedonija,bev i anksiozna,sto ne znacese deka treba da posegni po druga,nasprem se sto mi vetuvase,mene,na tatko mi.Covekot bese pre vnimatelen so mene i tolku dobar.Nikogas pred ova,da otkrijam nekoi ne epten raboti da recam "zakanuvacki za brakot,nemavme problem so ljubomora.No ednas me izlaza deka pisuva so prijatel,mu go pobarav tel onaka na smea,ne bese taka,ama ne vidov ni so kogo bideejki izbrisal.I red dr raboti vakvi.Otogas pocnav da istrazuvam.Se kolni place moli,i vo dete se kolni deka mi e veren a dava nekoi izgovori ,opravduvajna,sto ne drzaat voda.Mnogu sum vo tezok period.Go sednav da razgovarame,go molev da priznaee,deka demek ke mu prostam,a dali ke prostev nz ni sama,samo ne sakav budala da me pravi pa so finti probuvav da dojdam do vistina ama ne i ne uporen i deka mi e veren.A vidov dodeka sum bila mk adnuval zenii na fb,odblokiral bivsa.Koga mu go kazuvam ova mu macka oci kako ne ni bila blokirana,kako fb sam pravi taka i drn drn.Luge vo teska sostojba sum.Mislam deka se razbolev od nerva.Ne sorabotuva kpga pak ke me fati somnez,vika ajde pak istoto...i sl.Ja stanuvam besna togas i ne se kontroliram so zboram.Do koga vaka?Vo stranstvo sum..bebe mi e malo,nemam rabota.Oci si vagame napati.Me boli sto se kolni vo dete ako laze.Nemam dokaz konkreten za bilo sto da prezemam.Kako vo kafez sum.Ova e edna psihicka borba.Somnezot me ubiva.Barem da go fatev na delo.Ama nema ni kako.Sega e pretpazliv.Ne vozam kola.Bebe mi e malo.Sto da pravam sppred vas?Moze nekoj sovet ili iskustvo.Fala odnapred.
машко скоро никогаш не признава, така да тешко и да ти признае. Па тоа солзите кога ќе почнат да плачат.. знај срање направил. Тешки манипулатори. Дополнително ако не ти го даде телефонот на тацна слободно да го прегледаш, значи има добра причина. Инаку можеш да ја провериш листата на повици преку мојот а1, само незнам колку ова ќе ти е од помош ако сте во странство. Или пак да му го инсталираш виберот на лап топ или комп. Друго не ми текнува. Па и на крајот ако е толку чесен нека ти ги каже лозинките од социјалните мрежи, во спротивно џабе му се солзите.
Toj sega ima i deloven tel koj mozam da go cepkam ama ne smeam dotolku .Ne e negov.Sega zatoa rekov e pretpazliv,i mi dava site lozinki se.Ama mozi se stavile na cekajne so taa.Da se smiri situacija.Ne znam ne znam se mi ide vo glava.A1 ne mozam ,so germanski broj sme.A jazik uste ne znam dali mozam da otkrijam kaj zvonel.Mnogu mi e tesko.Mnogu.Fala ti
Мене искрено ова твоево ми е психички не во ред, Ти жено најпрво на психијатар да појдиш, да се смириш малку па да се разведеш. Ти животот си го упропастуваш полека но сигурно . Значи небитно тој дали има друга или те изневерил , ти по секоја цена сакаш да го фатиш дека има значи опседната си . Добро ќе го фатиш и после што понатаму? верви ќе дојди ден кога тој ќе ти речи дс прекините таков живот Не ги оправдувам неговите постапки ама твоите пак ич Брак без доверба никако не би опстанал само би тонел
Ne sum opsednata.Jas samo sakam dostoen tatko i soprug.Naglasiv deka sakam da go fatam bidejki navistina gledam raboti od koi sum iznenadena, no ne dovolni za bilo sto.Jas najmalce sakam da ispadne neveren, no se vodi na toa.Velis sto koga ke go fatam?Normalno ke se razvedam.Za dobro na site.Mnogu dobro znam deka brak bez doverba ne e brak.No ne mozam da prezemam cekor golem bidejki nemam nisto konkretno .Inace psiholog si posetuvam, bi preporacala na site so problemi ili bez.Neophoden e isto kako stomatolog.Fala na odgovor.
Da naucis germanski sto pobrzo i deteto da go dades vo gradinka ,a ti da najdes rabota. Da zastanes malku finansiski i togas da go ostavis ako mislis deka e neveren i ne ti odgovara kako soprug. Fokusiraj se prvo na sebe i deteto, a nego stavi go vo posleden plan.
Според ова што пишуваш, ти речиси имаш изгубено доверба во него и не му веруваш на одговорите шо ти ги дава, a очигледно е дека манипулира со определени изговори. Воедно, негативно си изненадена од негови определени постапки. Овде не се работи за правосудство па да ти требаат апсолутно цврсти докази за определени збиднувања. Кога еднаш ќе се изгуби довербата, понатаму пиши пропало…
Дали во брак или во врска,посегнуваш сомнежите да си ги решиш само доколку си решена 100000% дека ќе го оставиш ако го фатиш. Спремна си на тој чекор?