Абе машки ти се чудат на размислувањето ами ние шо да ти речиме? Или си овца за стрижење или жена за почитување. Трето нема.
Таа е дроља, тој не е виновен воопшто. Ха бе, до кога ќе ги оправдувате срањата на сопрузите ? Убаво пиша една членка, таа дроља никој не изневери. За тебе само виновен трева да биде твојот маж. А вака бараш само изговори за да не се разведеш.
НАЈголем проблем се чесните сопругички како оваа, и уназад други проблеми што беа. Сите околу криви, мажето маже е шо.
Boze boze kade rekov deka toj e nevin? Jas samo kazav postarite okolu mene sto rekoa, deka vo sekoj brak imalo nekoja sto se pika ne bila toa pricina za razvod. Ne znam sto nekolku od vas tolku ve iritira komentarot ili se pronajdovte mozebi?
Реално никој не може да ти се “пикне”,може да проба секој и кај сопругот и кај тебе.Поентата е непочитувањето доколку некој го прифати сето тоа.Можеби еве за некој и не е тоа причина за развод,за мене е.И нема во секој брак некоја со се пика не се залажувај.Тоа ти ќе одлучиш што ќе правиш понатаму,овде само те советуваат како би постапиле тие.Верувам дека никој не се пронајде ама таа девојка жена што и да е не ти е воопшто крива.Има мн случаии каде мажите се преправаат дека се слободни
Samo nekoja shto se pika? Ne mozi toa da bidi nekoJ? I koga veke si svesna zosto voopsto za neverstvo baras izgovori?
Ако е таа "дроља" , маж ти би го нарекла "дрољ" . На клингонски јазик тоа значи "обожавателче на дрољи" и се римува со нивниот збор за мрсул. А "блиските" се "дрољофобни простакушо-хипокрити" што во превод е "тетки, стринки, мајки, шајки и слични паметни и мудри душегрижници од женски пол". Ова се' се учи на ц1 степен на јазикот. Се разбира дека ти препорачувам да ги послушаш, да ги собереш неговите солзи во шишенце-привезок околу врат, и да си тераш со бракот. И волкот сит и клингонците на број.
И ти постарите ќе ги слушаш? Не знам како може да слушаш такви глупи луѓе. Тој тебе те понижува, сигурно и зборуваат за тебе, тој си поминува убаво, ама ти, не го растурај бракот.
А зашо машки профилот ѝ е? Да не е мажето ова, па се правда некако за стореното или трол ко по обичај ко шо знаат..
Ок. Послушај ги сите што ти викаат, а игнорирај ги тие постарите што ти солат памет. Ако се постари нека не те лаже тоа дека се помудри. Они си држат до она трпи си, ќути си, и успат нервирај се. Вајда не сакаш нервози?
По мое веројатно и се и фамилија и не сакаат да се врати дома, пошто нели.. вишок ќе е и и прават сеа вакви некои суптилни работи, или едноставно се мизерни и нивните мажиња изневерувале во минатото па го прифатиле како нормално.
Eh, ova e isrcpena tema, nema novo da slusnes nisto, barem jas ne veruvam ama ajde. Prvo bliskite nema da ziveat i da spijat do covek sto meseci odel so drolja, ti kje treba da spies do nego. Vtoro, mozes li ti toa? I imas odgovor na dilemata, da ne ti stavam musici vo glavata ama i ovoj kje da e "ne mi e krivo sto pravev, tuku sto me fatija" A kako go fati ? Ima eden klip ako go najdam kje ti go pustam, poentata na tipot e vaka nesto " na povozrasni godini maz vika ne sozreva, ma jok, on se plasi samo da ostane sam" i na kratko "nisi ti veran sad, ti si uplasen" nasmej se, i ova kje pomine... Edit: poveli videoto ne e kraj sveta, take it easy i chill https://www.instagram.com/reel/DBHTqkwv2mB/?igsh=eGl0cmZ1NHB3bzdq
Ако ,,блиските" ве советуваат дека е нормално да му се пикне некоја на малокурецот, да ве вара, маж е, онда непријатели не ви требаат. Ова го читам веќе кај секое изневерување. Одвратни бумеришта. После ја имаат и таа моќ најнормално да го пречекуваат зетко со софри, хехенца, без да им се превртува желудник дека овој од нивните ќерки правел будали.
Sedni i sama donesi si odluka, ako sakas da uspees vo zivotot, moras da naucis da rizikuvas i da kines nezdravi relacii, ednostavno detachment od se sto ne e ok. Sto povekje se drzis za nesto sto ne e ok, tolku povekje kje tones samo, lugjeto doagjaat, ja odigruvaat svojata uloga i si odat, tolku e so mnogu lugje. Ovoj tebe te izgubil, e budala, a be kje najde sto zasluzil i toj i ti. Koj ne znae da pocituva sto ima, ceni i cuva nema ni da ima. A zenava sto ja vikas drolja, sta reci, sto gjavol im e i na zenive ama ajde, sepak ne e taa vinovna, tuku toj duri i da bilo taka, potkleknal, plus vrska so meseci, ma daj. Maz ti kje se osekja kako tezok loser ama jbg, trazili ste gledajte.