Брачни неверства

Discussion in 'Брак' started by kateivanova12, Nov 21, 2009.

1. Youknow

Youknow Популарен член

Абе машки ти се чудат на размислувањето ами ние шо да ти речиме? Или си овца за стрижење или жена за почитување. Трето нема.

Snowflake97, Mumoftwo30, DS10 and 2 others like this.
  2. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Таа е дроља, тој не е виновен воопшто. Ха бе, до кога ќе ги оправдувате срањата на сопрузите ?
    Убаво пиша една членка, таа дроља никој не изневери. За тебе само виновен трева да биде твојот маж. А вака бараш само изговори за да не се разведеш.

3. Youknow

Youknow Популарен член

НАЈголем проблем се чесните сопругички како оваа, и уназад други проблеми што беа. Сите околу криви, мажето маже е шо.

Just.do.it likes this.
  4. Manu526

Manu526 Активен член

Boze boze kade rekov deka toj e nevin? Jas samo kazav postarite okolu mene sto rekoa, deka vo sekoj brak imalo nekoja sto se pika ne bila toa pricina za razvod. Ne znam sto nekolku od vas tolku ve iritira komentarot ili se pronajdovte mozebi?

M&M likes this.
  5. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Не се пика некоја во секој брак, туку мажот е тој шо сака да го пикне во секоја.

Miss666, LUCI 99, sparklie and 20 others like this.
  6. mom to be

mom to be Истакнат член

Реално никој не може да ти се “пикне”,може да проба секој и кај сопругот и кај тебе.Поентата е непочитувањето доколку некој го прифати сето тоа.Можеби еве за некој и не е тоа причина за развод,за мене е.И нема во секој брак некоја со се пика не се залажувај.Тоа ти ќе одлучиш што ќе правиш понатаму,овде само те советуваат како би постапиле тие.Верувам дека никој не се пронајде ама таа девојка жена што и да е не ти е воопшто крива.Има мн случаии каде мажите се преправаат дека се слободни

7. joy1

joy1 Форумски идол

или си трол на темава..

Mumoftwo30, M&M, Stressed Out and 3 others like this.
  8. Youknow

Youknow Популарен член

Samo nekoja shto se pika? Ne mozi toa da bidi nekoJ? I koga veke si svesna zosto voopsto za neverstvo baras izgovori?

Just.do.it likes this.
  9. Dentina

Dentina Форумски идол

Ако е таа "дроља" , маж ти би го нарекла "дрољ" . На клингонски јазик тоа значи "обожавателче на дрољи" и се римува со нивниот збор за мрсул.
    А "блиските" се "дрољофобни простакушо-хипокрити" што во превод е "тетки, стринки, мајки, шајки и слични паметни и мудри душегрижници од женски пол".
    Ова се' се учи на ц1 степен на јазикот.
    Се разбира дека ти препорачувам да ги послушаш, да ги собереш неговите солзи во шишенце-привезок околу врат, и да си тераш со бракот. И волкот сит и клингонците на број.

10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

:D
    Што да каже човек после ова, се е кажано.:D

11. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

И ти постарите ќе ги слушаш?
    Не знам како може да слушаш такви глупи луѓе. Тој тебе те понижува, сигурно и зборуваат за тебе, тој си поминува убаво, ама ти, не го растурај бракот.

Mumoftwo30 and Manu526 like this.
  12. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

А зашо машки профилот ѝ е?
    Да не е мажето ова, па се правда некако за стореното или трол ко по обичај ко шо знаат..

Outlook likes this.
  13. Manu526

Manu526 Активен член

Pisav pogore, ne znam kako ispadna maski profil ne se sekavam da selektirav nes

14. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Ок.

Послушај ги сите што ти викаат, а игнорирај ги тие постарите што ти солат памет. Ако се постари нека не те лаже тоа дека се помудри.
    Они си држат до она трпи си, ќути си, и успат нервирај се. Вајда не сакаш нервози?

15. Stark

Stark Форумски идол

По мое веројатно и се и фамилија и не сакаат да се врати дома, пошто нели.. вишок ќе е и и прават сеа вакви некои суптилни работи, или едноставно се мизерни и нивните мажиња изневерувале во минатото па го прифатиле како нормално. :)

16. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Или негова фамилија па што ќе речат комшиите, а и си знаат друга нема 2 минути да го трпи.

Lanna89, Mumoftwo30, Youknow and 5 others like this.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Eh, ova e isrcpena tema, nema novo da slusnes nisto, barem jas ne veruvam ama ajde. Prvo bliskite nema da ziveat i da spijat do covek sto meseci odel so drolja, ti kje treba da spies do nego. Vtoro, mozes li ti toa? I imas odgovor na dilemata, da ne ti stavam musici vo glavata ama i ovoj kje da e "ne mi e krivo sto pravev, tuku sto me fatija" :D A kako go fati ? Ima eden klip ako go najdam kje ti go pustam, poentata na tipot e vaka nesto " na povozrasni godini maz vika ne sozreva, ma jok, on se plasi samo da ostane sam" i na kratko "nisi ti veran sad, ti si uplasen" :D nasmej se, i ova kje pomine...
    Edit: poveli videoto :) ne e kraj sveta, take it easy i chill https://www.instagram.com/reel/DBHTqkwv2mB/?igsh=eGl0cmZ1NHB3bzdq

Last edited: Oct 26, 2024
  18. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Ако ,,блиските" ве советуваат дека е нормално да му се пикне некоја на малокурецот, да ве вара, маж е, онда непријатели не ви требаат. Ова го читам веќе кај секое изневерување. Одвратни бумеришта. После ја имаат и таа моќ најнормално да го пречекуваат зетко со софри, хехенца, без да им се превртува желудник дека овој од нивните ќерки правел будали.

Last edited: Oct 26, 2024
    Miss666, LUCI 99, sparklie and 20 others like this.
  19. Outlook

Outlook Популарен член

Sedni i sama donesi si odluka, ako sakas da uspees vo zivotot, moras da naucis da rizikuvas i da kines nezdravi relacii, ednostavno detachment od se sto ne e ok. Sto povekje se drzis za nesto sto ne e ok, tolku povekje kje tones samo, lugjeto doagjaat, ja odigruvaat svojata uloga i si odat, tolku e so mnogu lugje. Ovoj tebe te izgubil, e budala, a be kje najde sto zasluzil i toj i ti. Koj ne znae da pocituva sto ima, ceni i cuva nema ni da ima. A zenava sto ja vikas drolja, sta reci, sto gjavol im e i na zenive ama ajde, sepak ne e taa vinovna, tuku toj duri i da bilo taka, potkleknal, plus vrska so meseci, ma daj. Maz ti kje se osekja kako tezok loser ama jbg, trazili ste gledajte.

20. Outlook

Outlook Популарен член

Bitno statusot da se ima, pa po koja cena, po taa stom drug plakja lesno e.