Vsusnost moite mi velat deka toj sto e takov nema da se smeni iako za nego imaa najpozitivno mislenje do prethodno. Tie sto me ubeduvaat se majka mu, sestra mu, tetki i sl..
Tie si go branat sojot i za status e pak kje im se razvede nivniot, ne e statusot samo za zena zal mi e, megjutoa spored mene da ne si vo kozata na toj cija lojalnost i doverba e izneverena, a ostanuva vo zaednica so istiot. Kapa simnivam na tie sto mozat da zaboravat i taka da teraat natamu.
Девојче еден од првите коментари беше дека нема да биде веќе никогаш исто, дека ќе се штрецаш на секое звонење телефон, на секоја порака, на секое каснење дома ќе избувнува кавга..... да не повторувам. Тоа е најиздржаниот коментар од сите, дека сомнежите некогаш ќе ти исчезнат не се надевај. Дополнително на тоа е што е колешка во прашање, со која секако ќе се среќава на дневно ниво. Дали некој трола на темава или не со скокање со саркастични и зајадливи тинејџерски коментари, како да тој што го има проблемот не чита во темава, не знам што ви е поентата. Кој не поминал низ нешто не знае како е и дека додека не се свести што навистина му се случува и не помине низ сите пропратни фази тешко донесува одлука. И за жал да, отпосле ќе дознаеш колку многу луѓе поминале низ истото и колку останале во брак ради мал миљон причини, што ни оддалеку не е правилно ама секој си знае за себе. Најолеснителна околност е тоа што, ако не се лажам, немате деца. Полесно се носи одлука плус нема да имаш никаква потреба да го гледаш и комуницираш со што и полесно ќе продолжиш понтака, ако се решиш на тој чекор секако. Се надевам дека имаш подршка од твоите затоа што ќе ти треба многу.
Тоа што некоја се пика во туѓ брак не е причина за развод. Ама и те како е причина ако глупиот маж наседне и ја изневери жена му како што е во твојот случај
Абе убаво ти викаат старите,шо ќе растураш брак...па ти викаш ти е страв дека ќе останеш сама,а млада си... Боље е да му ракоплескаш и да му дозволиш раат да го кваси мачорот на друго место,па и да ја запознаеш таа другата шознаеш може фина е некоја,ќе си љупите пипер заедно. Брак не се растура туку така,па и без деца плус па млада...
Има трето, некое чоече што му е досадно во животот па си прави тринајсет профили и секој ден измислува нов живот и нови настани за да трола тука.
Ти глупа си или тролаш? Едно од овие две е. Неговите нормално дека ќе го оправдуваат. Ама па и ти што мозок ќе имаш НИВ да ги слушаш.
Glupa e, na raskrsnica site se glupi da ne mislis ti mudra bi bila, ti pametna si vaka da se odnesuvas? Pa, i trol da e, ne moras da pises nesto ako smetas nesto ne e ok so postot.
Разведи се сега! Ни муабет за вакви работи. Ќе се праи фин и најдобар додека не ви се роди дете и оп пак ќе си го покаже лицето, ама потешко ќе биде тогаш. Знам возрасни луѓе, на времето што биле советувани погрешно, да останат во брак демек нормално е мажот да си вара и живееја во тотална дисфункција, нивните деца го јадеа стапот се разбира. Прво сфати дека не вара секој, тоа се утешителни идиотски приказни. Ко што ти рекоа, не млада, и 75 да имаш, исто ти е, оставаш преварант и одиш понатаму. Сега гледам дека можно е да трола, џабе везев нервозно и тоа...
Ne znam zosto mene ne mi lici na trol, ne e valjda da ima i takva psihijatrija za vakvi postovi Onoj moment vo denesno vreme e cuden "prv decko i maz potoa" megjutoa deka ima dilemi ima, nz sto vi e cudno toa, sobira mislenja, ako ne e trol, sto kje resi nejzino si e. Si vikam zamisli mazot na varanata da e, i sobira sega info, sta bi bilo kad bi bilo hahha moe saucese ako e trol nisi ti veran, ti si uplasen sad
Можеби е 35 години,од 16 и е дечко,потоа и маж..познавам многу такви случаи..затоа во ДЕНЕШНО време се изневеруваат со кој ќе стигнат
Iskreno ne znam sto e cudno da mi e prv decko i maz i spored toa pomislivte deka sum trol? Iskreno nemam visak vreme da se pravdam i objasnuvam, postaviv edno prasanje na koe ocekuvav iskreni odgovori i iskustva od "poiskusni" zeni od mene, ama gledam deka osven hejt nema nisto drugo.