Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Ajde uzivaj, ako e taka, nie sega na net ne mozeme da znaeme se i ne treba, ti gledaj napred, neka ne nas...nasmej se zivotot e kratok, sekoe loso za nekoe dobro, a nekogas za GOLEMO dobro e razvod.

На Lanna89, Elenpelen, Трагедијаупмм и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Manu526

Manu526 Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2024
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    9
    Благодарам многу ги значат твоите зборови многу ме смирија ...

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Da, trevata e pozelena na dr mesto :D koga kje vidi toa beter :D :D :D

На Трагедијаупмм, Stark и halfasoul им се допаѓа ова.
  4. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.237
    И што одлучи сега?
    Ќе му простиш ли? Извини малку сум јас директна ама живо ме занима

На Elenpelen, Just.do.it и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  5. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2016
    Пораки:
    551
    Допаѓања:
    2.828
    Јас мислам џабе се даваат тука совети. Да е покомплицирана ситуацијата ок е да прашаш, да се советуваш деца, фамилија, кредити или било како и ок е. Ама незнам што совет ти треба кога ништо не те врзува за него. И да да знаеш кој напраил еднаш ќе напраи пак. Ама пак познавам жени што можат да живеат со тоа и на тој начин и си тераат. Ако си една од тие среќно понатаму.

На Elenpelen, *Amethyst*, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    7.839
    Па не баш.
    Не сите се однесуваат како членкава. Има членки кои го вклучуваат мозокот за разлика од неа. Баш имаше пример со изневерена членка која доста разумно делуваше.
    Ама да кажеш дека им веруваш на родителите на мажот ти кој притоа те изневерил и те манипулираат ТИ да не го растураш бракот (зошто ти си виновна нормално), не е во границите на здраворазумското размислување.

На Трагедијаупмм, Stark, *Amethyst* и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Prvo ne znaes kolku god ima i ovaa devojka i taa pred nea, ne znaes kakvo zivotno iskustvo ima, pred kolku vreme se slucilo ova i tn...mn faktori igraat uloga, plus i sekoja zena ne saka na ist nacin ama pri vakvo nesto sekoj strada, taka sto malku povekje so oset

На Purelove92, Lanna89, Stark и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Just.do.it

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    7.839
    Па баш дека страда, и даваме совети. Не велам разведи се, само да размисли кому ќе му верува. Зошто да верувам на родители на изневерувач, не ми е логично.
    И ако остане во брак со него, уште повеќе ќе страда. Тој ќе продолжи со изневерувањата, а таа ќе треба да биде полицаец и да го следи и испрашува или во уште полоша варијанта, да се прави слепа, глува и глупа на неговите неверства.
    Да беше обратно, таа ќе беше најголема курва и би била исфрлена од домот под итна постапка.

На Mother of 2boys, Outlook и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  9. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    677
    Членката напиша дека ја убедуваат а не дека им верува.Ја бранат својата страна што не е нормално,треба да ја остават сама да одлучи.И ептен ја нападнавте,глупа,тролаш:).На крај таа ќе живее или нема да живее со него,не ние

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Sega ti zamisli ona ne znae na kade, cel zivot so nego, on probal da ja pravi budala, plus uste nz koj go nateral pokusava da i pere mozok, i ti na taa bura vo nea uste dali e glupa, glupa e sega,zbuneta, rastrgnata ama pocekaj, strpi se, kje si donese odluka kakva i da e i kje si tera so taa odluka, a ne ti uste kapak na seto toa. Olabavete malku vo vakvi momenti. Na kraj moze da ispadne daleku popametna od site sto pokusavaat da ja motaat, ta toj ta negovite, trpenie malku.

На Lanna89, M&M, Manu526 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Normalno e nego da go branat, zatoa sto se zivee so dvojni standardi, lugjeto se verni na svoite momentalni interesi, ne na principi. Ama zatoa uste ponormalno e da ogluvis na takvi :)

На M&M, Трагедијаупмм и mom to be им се допаѓа ова.
  12. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    929
    Не доби хејт, баш напротив, прочитај ги убаво сите одговори, еве јас искрен совет ти дадов, од срце, а и останатите! Не си го упропастувај животот, остај приказни дека ќе се смени. Тој сигурно нема да ти рече даа, пак ќе направам така, ако треба и солзи ќе лее да те разубеди колку му е жал и сл. Затоа и ти викам не ни разработувај тема.

На Just.do.it и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  13. Manu526

Manu526 Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2024
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    9
    Точно. Инаку не му простувам ќе потпишеме спогодбен развод.

14. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    2.855
    Уште подобро шо немате деца и никако останување во брак со него.
    Пушти го слободно нека тера, ако еднаш изневери повторно ќе изневери, не е крива само она тој има поголема кривица. Не е така дека секој ќе изневери, не се сите такви, ќе си најдеш некој шо те почитува и те сака пред се, затоа шо да те сакал искрено немало да го направи тоа.

На Elenpelen, Outlook, Трагедијаупмм и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Just.do.it

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    7.839
    Ненормално многу си во право. Изневерувачите не ги сакаат своите сопруги/сопрузи.

На Mother of 2boys, *Amethyst*, Elenpelen и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    2.855
    Глумат лудило дека се во брак, дека ги сакаат,а прва прилика и ќе изневерат и не еднаш него си водат двоен живот,пораки, пак слики, буквално ќе ја исклучи сопругата од неговиот живот, само не разбирам шо му е филмот кога конечно ќе се фатат во лага па следи плачење каење и слично уште повеќе да те нервира, дека демак ја сака и сака да остани со неа. ИЗГУБЕНИ не знаат шо сакаат и ниту пак кај тераат немаат цел каков живот водат шо сакаат да постигнат, со кого сакаат да бидат.
    Манипулатори невидени. На вакви не вреди би да се троши време, да не му се верува на лажните солзи и приказни колку многу ја сакал...

На Трагедијаупмм, Just.do.it и Manu526 им се допаѓа ова.
  17. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.403
    Допаѓања:
    3.545
    Кај и да одиш ако не се грижиш и не опстојуваш никаде нема да ти биде зелена
    Некогаш земјата не е погодена па не е грешка на нова подлога да си ја засадиш

На Manu526, Elenpelen, Outlook и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.546
    Допаѓања:
    8.118
    А јооојјј греФче :( Она му се наметнува а он нејќе . Ама некако успеал да го најде патот до нејзината пештера. Душичка

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    1.133
    Ima i ženi što se ke napravat za da rasturat tugja srekja,od zloba, pakost, ljubomora, možno e i da se nametnuva i sve ALI ako mažot ne saka nema da saka, taka da u ovoj slučaj on e kriv. Ženata treba odma da se razvede plus so nemat deca ehee ni polovin jad odma bi se razvedel jas. Vo moite oči tolku bi padnala taa so bi me izneverila so nema sansa da sedeme i jademe zaedno i praeme muabet ili bilo šo, pa valjda čovek si so duša imaš nekoj ponos vo sebe.

На Harley Quinn и Manu526 им се допаѓа ова.
  20. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Moj topol sovet, prosti, tolku mu secela glavata, treba nesto natamu da naucite vo zivotot, drugi nesta da iskusite, ednostavno do tamu vi bil patot zaedno. Prosti ti da se oslobodis ama nikogas ne zaboravaj, zatoa sto toj ne e covek (ako bil covek kje sedne i kje ti kaze ova ne odi i tn., a ovoj zad grb, 100 posto imalo plus dr raboti stom si go nasetila), a stom ne e covek nema tuka perduvi za nego. Po nastrana od tebe i kraj. I ti zivotot napred, izlezi si, drugarkite, rabota, se kje si se stabilizira.

На Harley Quinn, Manu526 и anggell им се допаѓа ова.