Си имам голема мака Гадот никако не признава дека ме изневерува Некој да ми помогне да го следиме. Ѓубре скапано.
На женава и треба сериозна помош, какво сликање какви глупости оставање само. Во заблуда е веќе 4 месеци, наместо да го одјебе идиотот таа уште толку се оболува. Ако не си реши многу тешко ќе и биде. Јас затоа и не коментирам оти сите и кажавме ама таа пак по нејзино си тера
Лесно е од туѓ агол да збориш. Како да го одјебам кога татко ми треба да го извади од нашиот дом. На негово име е,а тој со прст не мрда. Малиот е свртен против мене,нејке со мене да си замине,а ако му го оставам ке му припадне нему,бев во социјално се распрашав! Друго не ми преостанува освен ова.
ВТФ??? На негово име е? Твоите се против тебе? Алооо ќе го избркам лично од мој имот, со спакувани куфери, безразлика која е причината, уште па ќе ми зема картички, а живее под туѓ кров, ем шуто ем боде ти е ова, типичен пример. А решение мора да постои. И зашо е детето против тебе? Татко му лошо му зборел за тебе?
Не е мој имотот на татко ми името е, Да цело време манипулира со детето и го направи како него,а у социјално ми кажаа без детето не смеам да си заминам.
Па остај го татко ти со зетот нека си седат А ти земи детето и тргни се Еве ја ке го следам Ке го сликам и ке ти донесам куп слики од него и швалерката Шо ке ти смени тебе тоа?
Ете одговори пред мене ма моето прашање. Ако сум сакала да се разведам јас да сум си замимела од сопствената куќа. Така вели мајка ми.
Татко и ако е нормален ке верува на ќерката И да не е неверство у прашање и малтертирање да е Во иста куќа седат нема шанси да не слуша караници Ама на татко и побитно му е шо ке речат комшиите