Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.237
    Може да има и друга позадина ова.
    Дај бе за кого да се докажува? Мене нема да ме поддржуваат мајка ми и татко ми,туку копилево па ја ќе се борам за наследството на татко ми. Ма секако! Ќе ги пуштам сите да кршат глава и ќе си живеам како да не постојат.
    Ќе си работам и парите ќе си ги ваѓам ја лично од банка,картичките уште пред тоа ќе ги сокршам и блокирам,па нека свири курац идиотот. Ако треба парите ќе ги закопам некаде,од каде ќе знае каде се?!

Ивичка има нешто што одбегнува да го каже! Мислам дека повеќе се работи за физичко насилство..ама нека сум грешка. Дај боже да сум.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Nema borba za nasledstvo, toj ne e faktor za voopsto da ima borba,ima borba na integriteti, cij zbor ima tezina.Ova so nasledstvo toj beter ja zapalil rabotata, a moze samo si gi kazal cenite/ celite. Cudno e ova so nejzinite duri i jas mislam se iskarale, a taa misli toj ja vara, nesto ovde ne stima, dali e ona mn zbuneta ili nz ama ne mi stima. Ako mene doma mi e pekol, sto mi e gajle dali varal ili ne, apsolutno ne bitno, vazen e kvalitetot na zivotot. Ne znam, matno e malku, da imalo fizicko nasilstvo debatava e poprilicno resena ama po se izgleda nemalo, ne znam.

На Mumoftwo30 и ForeverME им се допаѓа ова.
  3. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.237
    Povekje raboti ne stimaat tuka.

На Mother of 2boys и Outlook им се допаѓа ова.
  4. W@nda

W@nda Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2024
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    773
    Прво се започна со барање совет за докази.
    Потоа неколку членки пишавте не било само до изневерување дека и земал картици, за кои таа кога ја прашав не ми потврди.
    Тука таа побара докази за неверство и во склоп на тоа што бара тоа и одговорив.
    За друго апсолутно не ме занима да одам до разглабање до ситници со правење било какви претпоставки.
    Нема потреба да барам/бараме влакно во јајцето, ама очигледно е дека не е се детално пишано како што е или било од нејзина страна.
    Како и да е се надеваме ќе заврши најдобро во полза на детето и добро за неа, колку се може да е подобро од ова.

5. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.097
    Ne bara sovet tuku nekoj da go sledi i na taa tema nema sto da se kaze.

На W@nda и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  6. W@nda

W@nda Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2024
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    773
    Е да тоа си бара. Како и да е на големи маки е членкава од кои утврдивме најмал проблем и е овој за кој бара следачи.:)
    Нажалост.

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Its_me

Its_me Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    89
    Ednostavno ako vekje imash cvrst dokazh deka te izneveruva, stavi mu tragach na telefonot ima opcii kako se simnuva, potoa slikash kaj shto e, i so slikite na sud. Mislam deka ima i zakon za iznevera vo brak i vadish posle deka mentalno ne se osekjash dobro poradi toa da dobie zabrana i da nema pravo na nekoi neznam tochno kakvi raboti.

На Ivicka_1993 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.