Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    648
    Допаѓања:
    931
    Па да имаше еден случај на хоспитализација од нередовно:D…Бог да чува

На Калатеа, LiquidLuna, tambelina и 2 други им се допаѓа ова.
  2. al0ne

al0ne Нов член

Се зачлени на:
    5 јуни 2025
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    13
    Намерно од дома работела и му титкала ИДИ САМА СУМ хаахаха

На potatoface, lovely91, Mumoftwo30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Sweety pie

Sweety pie Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2025
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    190
    Мислиш на Монт Еверест се искачиле,а они уствари.....:lol::lol::lol:

На Mumoftwo30 и Dekoo им се допаѓа ова.
  4. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    721
    Допаѓања:
    1.910
    Имав еден бивши како тебе. Поради минатото со него верувам во секакви лудости како од теленовела! Првата вечер откако станавме родители, бившиот мој ,,славел,, со моја колешка во нашата спална соба. Така да не ме чуди твојата лудорија.
    Но кога веќе си решила да си го задоволуваш нагонот,не му го троши времето на маж ти и покажи грам почит па остави го да си ја бара среќата.

Да пишеше тука кога почнала љубопитноста да те копка,додека сте разменувале само погледи со соседот ,сигурна сум дека ќе добиеше совети. Вака,после низа неверства и хормона до плафона освен да го оставиш човекот друго не знам. Не знам дали некој може да прости вакво нешто...а доколку постои таква личност би сакала да слушнам како се простува афера?

Небитно годините, ама неспособноста да си ги зауздиш поривите укажува на незрелост! Башка не се случило нешто инцидентно туку ти тоа со нетрпение го исчекуваш... Во 21век има доволно начини да си ги задоволите потребите со партнерот дури и на далечина. Но тебе далечината ти била само изговор за да ја продолжиш возбудата од авантурата.

Во случај да тролаш,ништо страшно.
    Мислењето нека стои за некои идни форумџии без самопочит,што ќе дојдат тука да пишуваат слични улавштини.

На TrueToMyself, LiquidLuna, naturally и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    3.106
    Допаѓања:
    6.624
    Дај боже и маж ти да го прави истото во странство и така да си живеете среќно до крајот на животот, сложни со комшиите :)

На LiquidLuna, Tea SK, Dominodancing и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.159
    Допаѓања:
    91.561
    И додека овде се пишуваат совети и мислења сигурно свекрва и е 3та смена па се дешава што се дешава, како што кажа :rofl:

На potatoface, mickey18, DELFINA81 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.990
    Допаѓања:
    153.756
    Мене па само ми се врти во глава што ако свекрвата се врати порано :D, ај маж да те фати ама свекрва :D.
    Најверојатно трола ама како кажа членката погоре што се немам слушнато, видено па за жал и доживеано ништо не ме чуди. Најсмешна е "грижата на совест" па мораат да се искажат некаде за да им олесни на душата:envy:.

На mickey18, andrejko82, LiquidLuna и 3 други им се допаѓа ова.
  8. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    30.159
    Ај... Да претпоставиме дека не е сценариово од порнич излезено. Извинете ама стварно ми личи на нискобуџетен порнич ова. Ама нејсе, ајде вистина е.

@Yannnaaa Јанче, добра си вака да те прашам? Не си мажена ни година. Која ти беше поентата кога се омажи, да си живеете среќно до крај на животот така? Ова среќа ли е бе Јанче? Џанче, како и да ти е никот.
    Среќна си вака реално?
    Развод не може да не доаѓа во предвид, како ќе го погледнеш ти ко ќе се врати? Како ја гледаш мајка му секој ден откако си се плескала со некој на НЕГОВАТА спална?
    Ако ти е убавко, продужи. - И онака не мислам дека си глупа и знаеш дека тоа не е океј, ама ако сакаше некој да ти даде потврда Go for it girl :muscle:
    Ама имај на ум дека евентуално, еден ден, се се дознава.
    Да не ве има во црна хроника после со се комшијата.
    A грижата на совест шо ја спомна се решава со Извини комши, глупи сме и двајцата и ова не треба да го правиме повеќе (y) И ако имаш совест да, треба да прекине. Случајно онадење ти е да паднеш и на кур да се наденеш. Прилично невозможно, нели?

На anaja1, Anturium, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    10.680
    Последната реченица е извадок од научнофантастичен порнич во главна улога нејбрхутот со неговиот дик.

Луна да си јадеш ушите..шо убаво ме насмеа сабајлечки.

На LiquidLuna му/ѝ се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.822
    Допаѓања:
    122.704
    99% и мажот и таму си има некоја за луфтирање не паѓајте одма у несвест. Освен ако не е вашиот маж со кој се релаксира, не судете многу многу. @Yannnaaa разговарај со маж ти кажи му како стојат работите и разлаз. Ова ти е само непотребна компликација во живот. А може и другиов да те ожени па да си имаш маж тука што ќе биде а не во странство па нема да имаш незадоволени нагони. Мажите се најдобри во 40 тите..

Ај иди спреми се сега за човекот... таман ќе дојде.

Последна измена: 19 јуни 2025 во 09:08
    На DELFINA81 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    30.159
    А може мажот седи и плаче зашо не може да биде со невестата во првите години од брачниот живот?
    Тогаш можеме да судиме?

12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.822
    Допаѓања:
    122.704
    Луна, што све имам видено... оваа не знам зашто се омажила.. колку да има папир или да избега од дома.

13. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    30.159
    Ама тоа ми е поентата
    Не може да каже Развод не доаѓа во предвид а ова да го прави.

Ај батали маж, свекрва, комшија и сите животни наоколу. Она вака нема никогаш да биде среќна. Ќе и биде интересно само месец два година три пет, и пак ќе биде несреќна.
    И никогаш нема ништо да и биде доволно. Нагони задоволени и животот прошол у ебавање. Буквално.

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.822
    Допаѓања:
    122.704
    Што те чуди, гарант е од некоја фамилија каде што важи девизата - Ако се разведеш не ми доаѓај дома - се омажила да се мавне од таму ( може е од некој помал град во Скопје мажена го нашла овој и ајде да се удоми) ама пустото не се седи мадро и мирно.. иначе зашто свекрвица би ја чувала дома..
    Има и такви кои имаат позади себе километраза колку возот Скопје- Љубљана од кога е пуштен до сега а немаат ни 20 години, ама кога ќе најдат некое муле ќе го врзат и после оф оф мераци. Е сега кога мулево ќе дознае дека го варала ( а ќе дознае зашто ништо не е скриено, најверојатно пастувов у комшии ќе му каже како што секога биваа) и после ќе биде разочаран во се женско и ќе се свети на секоја после неа...јер девизата е сите жени се курви!

А делот со работата од дома и вонбрачните активности ме постести на ова

15. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    7.672
    Јас сега го прочитав нејзиниот пост и не ја осудувам. И те како може да се случи, дали во момент на слабост, под дејство на алкохол и сл., небитно тоа, битното е дека секому може да се случи и кога ќе почнеш нема назад. Џабе тука ќе ја осудуваме членкава, нејзино е да одлучи дали ќе прекине со комшијава и ќе си го спаси бракот (сепак се на почеток) или ќе се разведе и ќе биде со комшијата. Како и е поарно, така.

16. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    30.159
    Хахахахахахаха
    Арно викаш, шо ме чуди.
    Шо се па замарам јас реално :D

Завршив со темата и уште стојам на тоа дека е нискобуџетен порнич или Жикина династија еве :rofl:

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.822
    Допаѓања:
    122.704
    Не го догледуваш до крај да видиш дали ќе се земат децата??

18. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.559
    Допаѓања:
    62.418
    Да го оставиш маж ти и да не го влечеш за нос. Затоа што ќе дознае. Се се дознава, немој да мислиш дека цел живот швалерај ќе тераш и нема да те дознае некој. Не го прави будала човекот, не му ги троши годините за џабе.

Закажи си на психолог и откриј си зошто си толку несреќна, за да мораш да уништиш туѓ живот за тебе да ти е убаво. Среќа па немате деца, за да не им го ебеш и на нив животот и да ги истрауматизираш до максимум, цел живот после да не може да се опраат.

А да, ќе плачеш еден ден по маж ти што отишол сам да црнчи за кредитот да го исплати, ама касно ќе ти биде тогаш. Животот е космичка шега срцка, немој да мислиш дека нема да те плесне.

Поздрав.

На LiquidLuna, senjorita-v и lovely91 им се допаѓа ова.
  19. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.559
    Допаѓања:
    62.418
    И јас мислев дека вакви ситуации може само на нискобуџетен порнич да има, ама да знаете колку све изневеруваат и колку знаат да бидат злобни луѓето ќе се крстите. Што све имам видено и слушнато, ништо не ме чуди веќе.

20. Freedom Fighter

Freedom Fighter Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    74
    Има многу поизопачени ситуации у рил лајф.
    Иначе нискобуџетните порничи се најдобри :D