Ама совет и даде,да оди да си е*е мајката,и после на овој будалава шо црнчи,да му глуми дека многу го сака,а се дипли со комшијата од спроти. Добро бе ке пораснете ли веке еднаш? Ке разберете ли дека за секое направено дело има последица,било тоа добро или лошо. И ако ти смета партнерот,проблемот се решава на маса. А не во креветот на комшијата, другарот,кумот и тако даље.
Ти ли ќе ги трпиш последиците? Не. Епа затоа олабави, секој свесно бира што ќе прави во животот. Не и се случило нејзе тоа случајно како што кажува она, значи тука постоело загледување и слични некој сигнали уште мажот и кога бил тука, само тогаш не можела затоа што е он тука, сега начекале прилика и тие искри прераснале во нешто повеќе.
Значи според тебе треба сите жени да се држат 24 саати под надзор пошто нели искушение може да се надени на друг qr?
“Тие” ги има секаде и не се само “провинцијалките” во Скопје. Ехее колку скопјанки познавам вакви па не мислам дека “скопјанките” се курви. Има жени и жени, во секој град. Ова нема никаква врска со потеклото. Ангел ти кажа убаво а ти ако размислеше подлабоко ќе си го повлечеше кажаното. Ова етикетирање на провинцијалките е од времето на баба ми.
Парола еднаш се живее итн, ми делува на нестабилна личност што не знае да си ги контролира нагоните и бара само да се закачи на нечиј qr.
Како сака нека ти делува тебе. Само не гледам потреба да се фрла со дрва и со камења по некој тука што направила некое срање за кое што сама на крајот ќе си ги сноси последиците, дали јас оправдувам, не, дали напаѓам, пак не. А најгласните што највеќе напаѓаат, се 10 пати полоши од нејзе, и поголеми срања праат, само што се вешти и си играат ќути си, дупи си.
Сеа ќе се повикувам на христијанството и као демек немаме право да судиме, ами ај ако не да ја потапшам по рамено и и речам леле бравос за курварлукот. Форум е јбг
Лелее брат ти да знаеш само за какви курварлуци јас знам, ова е ништо во споредба со тоа. И ќе речеш девојчево светица е. Друго не мора да ја тапша нејзе никој по рамо, ама не мора ни да вреѓа. Чест на исклучоци што имаше неколку само што дадоа океј мислење, другото све Богородици на форумов.
Какви совети од луѓе во брак со деца Утре вас ако ве изневерат во брак, ќе плачете и не знам дали сеедно ќе ви биде кога некој ќе ви каже па што има врска еднаш се живее. Ноу ком
Да еднаш се живее.Ама тоа не значи да повредуваш други за да уживаш.Членката во теорија може да се разведе и да ужива со кого сака и колку сака.Не знам што ви е толку чудно и необично што има сеуште некој нормални вредности.Искрено ве жалам
Па што ми е мене галје дали ќе ја премисли или не.Јас можам само мислење да дадам,затоа и постои форумот
Има уште една парола не го прави на друг она што не сакаш тебе да ти го прават.Се осакатува човек после пред тебе и најдобриот маж или жена да ја имаш никогаш нема да имаш доверба а со тоа ниту зрела и стабилна врска.Кој се изгорел знае каква болка е тоа. Има човек избор да бира да биде сингл во отворена врска/брак или моногамија.