Искрено немаш право никако да реагираш ако сакаш ова твоево да остане скриено боље не реагирај бурно и повредено, зашто кога ќе се извади твојот прљав веш, не знам кој маж ќе ти прости.. Зашто мажите сакаат да вараат ама жена им ако ги извара.. нема да простат. @Viktorijaaa5 а бе комшија прв за се се наоѓа во арно во лошо.. па и ти сега.
Мене не ми е јасно како можете да имате секс со некој за кој што немате емоции. И ако толку го сакаш мажот ти, разведи се и спаси го.
Извини вака,надвор од темата Ама ова на што ти личи вака? Многу ниско за една жена Не се величете толку преку тастатура,никој не знае ништо за тебе,ни за мене,ни за некој трет,а тајни како тајни сите ги имаме тоа е факт. Жално е кога некој некого понижува за тој да излезе вондеркинг
Најверојатно на некој луѓе не им е доволна само љубовта. Им фали внимание, сега ситуацијата излегла од контрола, и тоа внимание го добила од друг човек и паднала на искушението и на тоа привремено задоволство. До членката. Ако реално го сакаш мажот ти прекини со комшијата и пробај тоа да не се дознае, или имај храброст и кажи му, ако може да помине преку тоа ќе продолжите заедно, ама маж реално многу тешко дека ќе ти прејде преку неверство. Јас сум свесна дека сега те води тоа чувство на возбуда и тоа што се криеш да не бидеш разоткриена, тоа што мора да е тајно носи со себе дозна на возбудливост и адреналин, ама за жал кога ќе погледнеш од друга перспектива реално повредуваш друга особа.
А што може да е од другата страна освен ако и тој не изневерува, тогаш за аплауз се и двајцата, тенџерче и капаче. Бљак
Не бе дете, реалноста ти ја кажувам. Што мислиш дека кога ќе дојде мажот ти нема да осети дека имало нешто меѓу тебе и него? Ај да е некој што живее на друг крај на град па можи и нема ама ова бе комшии сте на ист спрат. Не си маштај дека нема да каже.