Тоа сакав да го кажам цело време. Дека неекогаш треба да се воздржиме од лоши коментари. Курвалук,курварски,курва,ебење,итн Секој си знае дома како и што му е И зошто му е така.
Имате право да речете дека неверство не е голема работа само ако вас би ви било сеедно дали ќе ве изневерат. Ама знаеме дека на никој не му е сеедно, нели?
За ужасни постапки нема добри коментари, за жал. Патем не сме светици да даваме фини коментари… Инаку сигурно мислеше на вулгарни, а не лоши…
На вулгарни,точно Инаку пола од тие што мажите им се во странство,камионџии,итн имаат некој на страна. Обострано Мажот оди во јавна куќа можеби,ако би ја знаеле вистината,како би реагирале? Никој денес не се остава судски,трошок е
Знаете што, баш убаво ми е на душава коа ве читам. Не знаев дека треба да се гордеам со тоа дека сум светица, Богородица, лојална и искрена кон партнер. Чим толку е лесно и во моменти на слабост се прават такви срања, значи ние "светиците" сме всушност многу силни луѓе или многу добро се контролираме при слабост, што е богами за пофалба. А ова "после ќе му ја мислиш" многу добро ми се поклопува со она што го пишувате во Снаи и свекрви. Оти живеете од денес за утре, оти за 5 минути слатко си го сјебувате животот, е после кога ќе дојде јајцето под газот сите се криви освен вие.
Мислам дека разбра шо сакам да кажам. Тој од кој најмалку очекуваш такво нешто, баш тој го направил тоа. Зарем малку имаме слушано за мажи/жени кои надвор се најљубезни шо може да бидат а дома се монструми? Зарем малку имаме слушано за маж шо си ја убил сопругата, за кој сите викаат дека бил фин, добар, најчесен, нај незнам ти шо и после сите се чудат како он го направил тоа?
Далеку од тоа дека Yanaa e единствената.Јасно ми е дека ги има многу такви.Ама тоа не е оправдување.Овде ние ја коментираме постапката,а не личноста.И постапката реално не е морална.
Па не е морална. Ама наместо вреѓање, може да и се укаже на тоа дека не е морална и да и се даде совет шо да прави. Јас барем не гледам никакво постигнување во тоа да вреѓаш некој.
Ова кога ќе прочитам, најнеиздржливо оправдување ми е. Него кажи си дека мажот носи и вади, па затоа не се разведуваат. Оти убаво им е кога им овозможува од сето по дома, а грото од вишок време и досада мора да изневеруваат. Може ако би работеле, би си го дозволиле тој судскиот трошок што го викаш.
Е тоа не знам Обично,кога ќе видам дека некои парови живеат во иста куќа а на различни спратови,првото прашање ми е зошто не развод? Како одговор тоа го имам добиено Трошок е
Па реално таа не побара совет.Таа само ја напиша нејзината приказна.А коментарите се неизбежни.Сите немаат ист речник.
Епа затоа пишав дека е измислена приказна, некоја членка намерно го има напишано тоа за да се раздвижи форумов
Абе и ја не слушам џиберска музика ама ја оправдувам И ја знам некој шо има рак у блиска фамилија,ама тој не знае,па не одам со рентгенска снимка да му ја кажам РЕАЛНОСТА,иако мислам дека криењето од него не е исправно
Никој не се разведува судски, а бројот на разводи секоја година сѐ повеќе и повеќе расте. Зашо се лажете сами ,незнам. Има луѓе што не трпат да ги прават будали, а не ни сакаат да изневеруваат па фино лепо си се разведат. Еден куп луѓе знам што се разведени и подобро така отколку да ги праве некој бела мечка