Аа не, штом си видела све и свашта, ова за тебе треба да е мачкина кашлица… Може и полошо, со различни партнери, тројки, четворки, петки…
А не знам зошто не одат кај него,нели тој е разведен.Зошто таа му титка кога излегува свекрвата?Нека и титни тој ќе појди таа.Шпанска серија,почна смешно да ми е
Ако би била тогаш поинаку би размислувала. Сигурно нема да ти биде сеедно дури и да го охрабруваш мажот ти да иде со други, зашто нели еднаш се живее. Или може во ред ќе си со ова?
@Yannnaaa Еве ти е еден совет од мене ако приказната не ти е феил. Ако го сакаш маж ти,тргни се од комшијата. Комшијата нема што да изгуби,ама ти богами имаш многу за губење. Со текот на времето може да се заљубиш пошто не може човек да поминува време со некој друг човек па дури и интимно време,и да не кликнат никакви чувства меѓу нив. А ако се заљубиш ќе се разведеш,пошто сигурно не планираш да седиш на две столчиња. Прво и основно ако комшијата се заљуби во тебе ќе ги употреби сите сили моќни и немоќни за да те раздели од мажот,сакала ти или не ќе ти биде касно. Ова ти е момент на слабост,и барање машка фигура додека маж ти го нема. Не знам дали имате деца ама ако имате верувај дека животот ќе им го зацрниш и ќе растат во многу бедна околина,колку и да биде на налик богата.. Бирај На тебе останува
Оф бе Ако би била ќе ти пишам тебе и ќе ти кажам. И не пишав во афект еднаш се живее,ропај се. Пишав дека животот не е вечен,така да или на неверството или на бракот ќе му дојде крај. А може и на двете работи,ништо не е вечно. Амин боже помогни
Епа види сега дали ќе се заљубиш,изневерувај го мажот ипонатаму а во случај ако се заљубиш ќе се разведеш.Па уште во позиција да бира е,мислам дали сте нормални?Секој чест на советите. Ако го сакаш мажот ќе му кажеш што правиш,па нека ти прости за твојот грев.И
Мажот ако си најде друга у странство да не ќе и каже?! Можда,ако веќе планира да ја земе за жена и добие папири Па секако ќе продолжат да се сексат. Ако решила да прекине ќе прекинела уште завчера,или уште денес,или уште рано сабајле Не да не слуша тука со денови,а успут да тера работа.
Членката направи нов профил, дојде, ја разгоре ситуацијата, и сега си седи, си јаде пуканки и се смешка додека вие коси кубете тука
И јас си јадам пуканки,и кока кола зеро отворив сега,оти искрено времето така денес ќе го утепав,а многу досаден ден,ама некои членки ми го направија инзвореден
А што да правам, да им пружам поединечен сеир на сите што ме нападнаа? Не фала, многу повеќе сум од тоа.
Јас имам едно прашање до @Yannnaaa. Зошто воопшто се омажи, зашто влезе во брачна заедница ако си склона кон вакви екскурзии. Јас лично не верувам во папир, не верувам во институција брак и сум со ист таков човек во врска а не сум го изневерила ниту па ми падбало на памет. Зашто побогу во 2025 година склопувате брак ако не сте кадарни на прва ситуација да го одржите?
Кога пишуем за сидаши и трипераши, за генетски грешки и општествени отпадоци лајкчиња мавате,али коа ќе пишам дека некоја се курва у куќата на свекрва и со комшијата додека муж и печалбари, тоа ноу ноу, а? По други теми судите, манифести везете али тука Богородици ќе ми се праите? Лол. И не, не секој нема морали и етички вредности, али како ви е полесно да заспиете навечер. Ако имате време де...
Мене најмногу ја жалам свекрвата. Замисли ти одиш на работа, син ти е во странство не го гледаш, а невестево дома ти носи швалер и се ебава во твоја куќа.. Бар малку почит да имаше да се сексавте кај него бе..
Ама ако си најде,можеби не е како Yanaa,можеби и е верен.Ако и тој е како неа супер се нашле двајцата прељубници.Ама нека не прекинува,не застанавме ние на врата да го бркаме љубовникот
Абе ич не сме светици. Ајде еве сериозно прашувам, што ти мислиш дека е изводливо решение? Да се опнеше еднаш со комшијата и ако можеше во гроб да си ја носиш тајната, ај некако. Ама нит е еднаш, нит можеш да се тргнеш од него, нит бутур. Ако не си трол, дај збори со маж ти пред да дознае од други, полошо ќе биде. Сериозно.