Bremena sum skoro 9 mesec no imam somnez i edna mala potvrda od negova strana deka me ima izneveremo so bivsata negova pred mesec dena. Dali bilo samo togas neznam. Telefonot zaklucen lozinka ne kazuva. Edna vecer pred mesec dena dojde kasno, nejkese intimnost nitu guskanje nitu baknuvanje kazuvase deka se custvuva prljavo. Kaza deka bil izlezen so deugar na pijacka, ne mirisase na alkohol. Nareden den dobiv cvekje, pricina bese ete taka mi dojde. Znam deka e mozno da e bivsata bidejki mi ja ima zboreno deka samo so nea bi napravil nesto povtorno vo sivot bidejki ja znae deka e cista. Iskreno gubam pamet vekje. Sakam da i pisam na nea da ja prasam dali se ima videno so soprugot moj, ama neznam na sto bi naletala i kako bi iskalirala cela situacija. Ve molam za sovet
Жалосно што доживуваш вакви нервози во бременост ама ме интересира кога ти има кажано дека би те изварал само со бившата и зошто не го остави после тој муабет?!
Како воопшто ги наоѓате маживе?? И како воопшто сте паднале на муабет дека ако се варате со кој би се изварале??? Што фино баш со бившата дека била( пази ЧИСТА) девица да не е????
@Strawberry99 И немој да се брукаш да одиш кај неа за да добиеш одговор,сите одговори ќе ги бараш од маж ти она ништо не ти ветила за разлика од маж ти.
Оној кој и забодел нож на жената која спие со него, која му родила деца, кој може да ја изневери и неа а преку тоа и своите деца, тој не е вреден ни пачавра за нозе да биде, не па нечиј другар. Тој можеби само мама да ја сака и себе, неспособен за љубов.