Хаха девојчево до стомак до заби таа чиста била... Девојче остави го куртонот нека ја бриши "чистата"... Кога толку ја сакал што те земал тебе... Ајде млада мамо прибервај се и заминувај кажи му влице дека не си глупава и ЧАО не се потценувај себеси.. Хаха девојчево до стомак до заби таа чиста била... Девојче остави го куртонот нека ја бриши "чистата"... Кога толку ја сакал што те земал тебе... Ајде млада мамо прибервај се и заминувај кажи му влице дека не си глупава и ЧАО не се потценувај себеси
Колку и да звучи клише се сеќавам бабами што ми има кажано кога беше жива, ден пред веридба да правам. Испраќајго мажти на работа наутро со полн стомак и празни јајца, никогаш нема да те изневери ниту ќе имате проблеми сериозни.
И тие изневеруваат.... џабе му празниш јајцата.... треба џебот да му го празниш и хаос да му прајш дома за да нема ни пари ни место во главата за друга. You're welcome.
Добро има исклучоци, секад ќе се најде причина ама зборам онака општо машко најчесто изневерува поради секс. Жена изневерува прво емоционално па физиолошки. Не е џабе иначе, еве колку години сме заедно нема никаков проблем. А и мене ми се сака, не само ради него.
Што ако не те сака и колку и да седи мирен е лошо ,а каде има чиста љубов нема неверство ,и од двете страни тоа е сигурно.
Тоа е бракот сакале ние или не. Труд, разбирање, помош а не пеперутки во стомак. Ако гледам така и он на работа од сабајле до вечер оди за мене и за децата.
Ако му направиш ручек и му дадеш значи дека го сакаш, а не дека си му слугинка. И ти него нешто ако го замолиш и побараш ако те сака ќе го направи или ќе те поддржи во истото.
Едно техничко прашање. Ако не сврши жената, дали се рачуна тоа за неа или не? Дали тогаш она е со полни јајца пратена на работа? Инаку за полнење стомак не е проблем, среќа па не треба да чекаме некој да ни ги наполни.
Јас ако сакам нешто да молам, ама он раце свои нема за ручек да си направи. Вакви љубов не ни заслужуваат, што само од корист ќе е со мене во брак, да му перам чистам, готвам не фала. Подобро сама ќе си седам пак истите работи ќе ги имам дома. Знам како е да се живее со такви мажи во куќа 2ца ги имам и катастрофа е и додека не најдам онаков каков што барам 100г да го чекам да дојде не ми е мака. Што е машката работа во куќата еднаш годишно сијалица да смени?
Поради ова мажите кај други ќе ги наоѓате. Искрено еве што ќе ви е брак ако имате такви ставови? Па и јас можам сама да зготвам сама да заработам сама да чистам сама се, 21 век. Ама за жал не сфаќате што е брак.
А оти на пример мажите не се плашат да не бидат изневерени, па да ни ги полнат стомаците и да нѐ пуштаат на работа со претходен happy ending
Да за маж е дозволено, тоа ако му фали нешто нека трча по друг жени, тие мажи се фраери/џентлмени. А жена ако и фали нешто и отиде кај друг е курва.. Ти изгледа смеша брак со крал и слуга.