Каква домаќинка ... па ќе станеш порано ќе му спремиш појадок, ќе му оставиш на маса. Па после додека спие ќе го изненадиш со зборовите на увце, дај да ти ги испразнам јајцата, јас сама ти спиј си миличок, не се буди. Тоа е права жена, што не го запоставува мажот, секое сабајле празнење јајца мора, плус појадок на маса.
Мажите изневеруваат пошто командите од женичка му,не му чинат. Оти без нас жените ,се нула. Нулата е ного голем број кога треба да опишеш човек,инаку така за ништо не се смета. Изневеруваат оти им се одвратни на жените,оти се затуцани,оти не знаат едни пижами да си ги најдат,ниту една блуза да испеглаат. Изневеруваат едноставно оти од жената НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ,а за тоа немаат баш дебели аргументи зошто е така. Мислам дека од мажот зависи како жената ќе се понаша со него,иако секогаш утеха наоѓаат во тоа дека "не можат да се разберат веќе''
Ете се просветливме. Бракот да ти бил насочување на целиот наш живот и фокус, мажот да не не изневери. Нова бизнис идеа: каишка за мажи, за кога ќе те боли глава, имаш добиено или си болна. Директно за радијатор врзан. Цааап. Што е сигурно, сигурно е. Ја цел живот во заблуда сум живеела. Страшно. Страшно. Страшно. Да се тркне до пет шоп со време.
Каква каишка ,каква главоболка ,добиено болест..... нема мора да се празнат јајца ,има начини @Snowflake97 нека бара 3 швалерки ако сака јас од 5 не станувам за јајца ,па уште и да спремам доручеци
Сега еден ручек не правите глумите феминистки, а од друга страна треба Мажот да зема голема плата, да може да Ве издржува, да ги чува децата за Вие да се онадите на страна. Секоја чест на исклучоците.
А што е твоја работа? Да лежиш и постоиш? Престаните да гледате тик ток предавања и влегувате во токсичен феминизам и филм! Мажот да оди на работа од сабајле до вечер, сам да си готве, пере и пегла. Во тој случај и на мажите не им треба жена
Мене муж ми ако не ми ја лиже на небањато ко Наполеон на Џозефина чим се вратам дома од работа значи дека да ми простат хомосексуалциве е распали педер и не глеам шо ќар од него, а па уше поише ако не знае и не сака да готви. Ако не сака да празнам туѓи муда, и тоа поконкретно од поблиска околина за појак дојам, ондак нека јаде мрсно секој ден и нека биде домаќин чоек.
Од каде тоа дека жените мислат оти мажот ТРЕБА, да го прави/има сето тоа? Мислам, сигурно има такви кои бараат такви карактеристики кај мажи, но мене тоа ми е идентично со маж да рече, сакам жена што ќе е домаќинка, готви, пере, чисти, гледа деца, секс на копче итн, плус јас да си имам и односи на страна… За мене овие се идентично себични барања…