Секако. Дали сум изненадена? Не. Дали ми се згади доручекот? Да. Е токму за ова се свесни жените, дека може да имате дома жени кои све прават за вас и пак да демнете 20 годишни девојчиња по женски форуми. Затоа и реакциите кон постот на членката и кон твојот пост се такви какви што се. Јасно им е на сите дека и златни дунди да имаат, тие што вараат ќе вараат. Пошто не е до жените. Никогаш. До нив е. Можеш пример на жена ти од која си толку задоволен и рмбаш за неа да и покажеш што си пишуваш со 20 годишни девојчиња. Нема нас што да ни се правдаш, нас јасно ни е се.
Тогаш не е твоја вина Инаку сѐ почна од постот на членката со бабата. Бабата го дала феномалниот совет, жена која најверојатно пред 50-60 год. била домаќинка и воспитувана да молчи пред мажот, ама да ги држи конците во раце со зготвени оброци и редовен секс. За тоа време тогаш, тој совет може и не бил така лош, со оглед на тоа колку жената била деградирана во однос на мажот. Ете, се снаоѓале. Ама во денешно време треба да знаеме повеќе. Не се работи за оброкот и сексот, се работи дека само едниот треба да се плаши да не го изгуби другиот. Во случајов жената е исплашената.
Ама јас не знаев дека е 20 годишна бе. Не го менува фактот дека дома имаш жена и деца, која рмба по цел ден за господинот да има оброк на маса. Ако РМБАШ како што кажуваш и бракот ти е супер нема да имаш ни волја, ни време, ни па желба да сталкаш децојчиња на форум. Ама не знаел. А да беше 40 годишна ок е? Ама сама си го барала. Ама она те навела, невина, пуста, закоравена душичка си ти. Те натера она, пу јазк. Абееее како ве навеал патот на такви мирни жени. Или па вие сте ги "изгрумале" за такви да бидат. Да знам дека маж ми вака орави нема да му го сечам, едноставно ќе лета од дома и ни деца веќе ќе види и живот ќе му загорчам. Не знаел дека е 20 годишна. Кооук на женски форум.
Јас мислам дека го чешале јајцата. .. ама за тоа сигурно постои некој крем Значи дечки, од главата си патите, не од јајца и стомаци