И јас така мислам дека и машките со ,,богато минато,,се помалку верни или помалку сакаат и не се за сериозно нешто .Се е прашање на вкус.
Ахам да, според бројот на партнери се одредува стабилноста на личноста. Што значи дека вие мажите сте бајаги нестабилни, пошто факт е дека мажите се тие што повеќе менуваат партнерки отколку жените. Вистински маж цени жена според личноста и карактерот, не според тоа колку партнери имала пред него. Реално, повеќето сакаат или девици, или евентуално да имала еден или двајца пред него, оти пусто комплексите и егото работат на големо. Немој да бил некој од претходните подобар од тебе....
Жалосно што си мислиш дека некоја некогаш ќе ти го каже точниот број на сексуални партнери И НЕ ТРЕБА. Колку врски имала е едно, а сексуални партнери, само таа и единствено таа знае. Ти само можеш да си мислиш дека знаеш А муабетот - се' се дознава вака или онака, по прост не може да ги биде.
Простотилук ти се вика ова. Јас мислев изумреа вакви ликови во минатиот век, ама не, уште побројни се сега, за жал. Го следат женомрзецон Тејт и си мислат дека се мадафака Прави мажи
Па и ја не би била со некој кој имал (пуно) што би рекле вие партнерки, а ја би рекла ебачици... Или со некој цел живот од врска до врска што скока, што не е способен недела дена сам да биде. И не глеам проблем ако и некој муж не сака таква партнерка. Секако нели, треба и он таков да биде, а не секој локален сидаш и трипераш да бара преку леб погача.
Пошто тоа е пресудно за брак и верност де, го фаќаш за уши тој ,,најдобриот,, му ставаш окови и го носиш у матично. И си живееја среќно и весело Ах, да, и дедо мраз постои
И да прашаш жена за сексуален партенер одговорот треба да го знаеш унапред Првиот е стварно прв а секој нареден е втор
Да и сигурно ги прашувам на бившите дали куро му бил помал или поголем. Едноставно си имам некои стандарди и граници кои сметам се нормални и да, не се срамам да разговарам за мојот сексуален живот барем со кого сум бил..
Луѓе, тоа си се негови стандарди и тоа е ок. Едноставно си сака невина и тоа е негов проблем, негов живот. Исто ко ние жените шо си сакаме онака побогат маж, поимотен, порашетан. Да труе на скапа колонска на километар и да вози џип. Е сега, во ова време, дали има повеќе богати или повеќе невини, останува да видеме.
Никогаш не сум бил со невина и не ми е толку битно, побитно е двоцифрена да не е бројката па да си чешаш глата. Едноставно од личност искуство сметам дека таквите личности не се помудри ( од кај што всушност почна муабетот) туку баш напротив површни што не знаат што сакаат и не се воопшто конзистентни..
Само немој и ти како еден мој пријател вака што размислуваше, па накапа на една со повеќе километража од возот Скопје-Љубљана во два правци од денот кога е пуштен, а каква глума му опна мислиш такво нема видено. Па едно варање кога му удри... така да гледај да е добра, да те сака да те почитува и да си и последен. А колку биле прерходно да чинеле немало да бидат бивши.
Барем речи и дека ми имаат пишано и сами, па никому ништо. А и меѓу другото имав девојка од форум што одев подолго време. А и каква врска има тоа ако сум се пуштал или пуштале ако сум бил слободен?