Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. Vranjanka3

Vranjanka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2021
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    19
    Другарка се сомнева дека татко и има некоја , ми кажа дека видела случајно пораки ама бројот бил од друга држава, пораките личеле како изневерувачки не знае многу во последно време случајно видела во тел на татко и дека некоја жена пишала ми фалиш и викам да не го сфаќа многу сериозно тоа , бидејќи јас колку што знам секој може да активира на Вибер било каков број по интернет има броеви од сите земји достапни да не се зеза некоја со него (сакав да ја утешам , бидејќи мајка и ја знам злато жена е итн да не должам ) ми вика да и пише она на таа жена нешто и реков да не се меша подобро да остави да види како што , искрено не знам веќе што да и кажам , луѓе во години се нејзините преку 50 ,зар до овде дојде народов , што повеќе да и кажам пошто не сакам и јас да им се мешам

2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    44.800
    Она чуство коа ќе дознаеш дека татко ти е еден обичен муж...

На Feniksgirl, Mother of 2boys, Vranjanka3 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.819
    Допаѓања:
    9.736
    Добро си и рекла,да не се меша засега барем.Многу мажи изневеруваат ,така да и тој нема да е исклучок.Ништо не можеш ти,освен да и пружиш поддршка во такви моменти.Ако се утврди понатаму дека има индикации на неверство,нека и каже на мајка и .Ќе биде болно,но мора да се дознае вистината некогаш.Некој би премолчил на тоа , бидејќи се во игра родителите,за да нема повредени. Ама јас сепак не би сокрила од мајка ми таква работа како неверство.

На Vranjanka3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.033
    Допаѓања:
    128.142
    Не му е ни прва ни последна, можно е мајката да знае. Многу работи во бракот на росителите децата не ги знаат..

На Ѕвездена, _Vera_, Amore123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    3.058
    Не дека нешто ме чуди ова , ама ...има некој што не изневерува бе луѓе што е ова , па уште кога ќе ми речат ајде да се мажиш, страв ме фаќа :wasntme::^)

На L.i.n.a.a, Amore123, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.