Сака да ја провери дали е достојна за да биде со него, прво да ја испита па после. БОг да чува, 7 деца заедно имаат и уште се траскаат од земја. Она 28 има 4 деца ( Кога успеала да ги направи алал да и е ) а он 45 години има 3 деца... И сеа ќе ја проверува бе... Ама кралица била за него.
Може пак некој си трола, го нема да се изјасни, избега. Сериозни теми, проблематични чувствителни ситуации, а некој тука си решил мајтап да си игра.
Темава е доста актуелна деновиве, често има жени што на женет маж дури и дете им раѓаат, а тој останува во брак со жена му. А продолжува да излегува и да го гледа и вонбрачното дете.
Sekoj zivot posebna prikazna. Vo kolku dvata partnera se dogovorat I se razumni vo odgleduvanjeto na deteto togash site se srekni. Vo sekoj slucaj e komplicirano I bara mnogu trud I ljubov. Deca se ragjaat od ljubov I odgleduvaat so ljubov kon niv. Mnogu zivotni prikazni se porazlichni od voobicaenite no ne se pomalku vredni. So vozrasta se mi stanuva prifatlivo I normalno. Neverstvoto e rezultat samo na nedorazbiranje I ne komuniciranje megju partneri koi ja zavrshile svojata prikazna. Ljubovta ima razlichni modeli I gradacii.
Знам 3 вакви примери што значи дека е доста често околу нас. Факт е дека на мажот му одговара тоа инаку не би бил во паралелна врска (нешто како во арапските земји со повеќе жени само што не живеат заедно). И дека станува збор за егоцентрични луѓе, јас лично најголемиот виновник гледам во нив, во мажите.
Ова малку не ми е јасно, неверство а завршена приказнава. Во ниту една врска не треба да се одобри неверство, лоша, слаба, климава, стаклена итн, значи ако не се разбирате повеќе прво ќе расчистиш со личноста па ќе продолжиш со патот, се останато е само себичност, абе јас да пробам ако не се погоди имам кај да се вратам!
Вината е подеднаква.Не може никој да ме убеди дека не знаеш на кого раѓаш дете.Значи свесно го правиш тоа и ако знаеш дека тој веќе има семејство.Вината е најмалку битна.Битна е состојбата на децата и нивното прилагодување на новата ситуација
Мене да ме вара мажот и да затрудне друга искрено патка ќе ме зaболе и за него, и за неа и за детето. Слободно нека се гонат у курац така фамилијарно. Едино ако иаме деца за нив ќе ми биде гајле и нема да дозволам имаат контакт со сидаш и трипераш што ги продал за 200 грама путка. А вие што ви се нормални вакви ствари и што праштате, после немојте да се чудите еден ден децата коа ќе ви пораснат со триста проблеми само оти демек ради нив сте останале, а уствари си глеате само за себе. Реков што реков.
Да дознаам дека има си го пикано во друга дупка одма чао. Нема да го погледнам, магично исчезнувам. Ако имаме и деца во ваква ситуација ниту децата нема да дозволам да ги види. Мрш тамо, дур јас ги гледам ти ќе си го тераш кејфот, недај боже па кога ќе сум бремена да оди да ме изневерува. Нероденото дете ни на слика нема да го види. Од такви гнаси мажи не бидува. Ова плус. Да ми носи секакви красти дома одма цела гардероба низ тераса, нека си собира како што знае, резили нека си биде пред народот. Преку се ќе поминам, преку неверство не.
Најголемиот апсурд е дека ако имате деца, мораш да комуницираш со него. Има центар за соц.работа кој те обврзува да комуницирате околу децата, има така глупи закоини кои за се нешто и него го прашуваат врзано за децата. Исклучоси се насилниците. Пази..ако не ги почитуваш одлуките на центарот, на твоја штета е, и покрај душевната болка што ти ја нанел копукот. Тоа е тоа, ако има деца во бракот, се е многу комплицирано.