АНУШКА111 знаеш како те гледам како не созреан 17 годишен предмет со отворена вагина, па брате дај што даш, истовремено како неспособна мома за да научи правите вредности на верност, почит. Ти како девојка и како и секоја друга девојка треба да да знаеш дека си родена со достоинство кое треба да си го браниш чесно, а не да си го уништуваш уште неродена. Тоа што ти него го знаеш две години, а тој е женет една година, не ти дава никакво право дека можеш да го правиш тоа што го правиш. Ако бар малку знаеше да се цениш пред се самата себе и својата околина, немаше да почнеш ништо со него, ме нервира твојата неспособност и неинтелегенција, зошто доволно ми е по овие две размислување да ти кажам за право дека си глупа, извинете ме сите што се изразвам вака, врати се во школските клупи, и почни да се дружиш со оние што треба, а не што не треба, мене ќе ми биде мил моментот ако се открие ова и да се ставиш во ситуација каде треба да си го белиш образот, но жал ми е за девојката која се омажила, за неспособен лигуш за да си ја задржи и да си ја задоволи својата жена. Не е поентата во животот да имаш 100 туку да имаш еден со кој ќе имаш се, ете таа имала можност за тоа се, ама ти и го уништи.. жал ми е за тебе, сериозно..
Еден пример, луѓе што јас лично ги познавам. Во брак 10 години, едно детенце. Е овој фатил швалерка. Се мафтал што се мафтал со швалеркава, е арно ама таа трудна остана. И немаше каде, кажа на жена му, развод нели (женаму убава, образована, фина навистина не сака да се понижува, си се ислели со детето). Па си ја зема швалеркава, ајде се роди бебето. И сега знаете што, после неколку години пак има швалерка, нова швалерка. Боже, се е исто, ист стил на живот си тера, само нова актерка. Па нели беше заљубен, нели ја сакаше затоа ја остави жената. Уствари сфаќаш дека човекот си е таков, него му е убаво и интересно малку со оваа, малку со таа. Не дека се заљубил па ете се случило, едноставно тој си е таков. Затоа девојче не се летај, и да те унапреди (односно ете и да ја остави женаму, за да биде со тебе), не е тука крајот. Ти ќе подостариш, па ќе стапи нова на сцена. Тек тогаш ќе видиш што е мака. Да му бидам швалерка на некој ауууу грозно Викаш те сака, епа дај му ултиматум или ти или она, да видиш каков одговор ќе следи.
така е тоа во животов се се враќа, се се плаќа,прашање е само на време порано или подоцна.Како таа што пред многу години и го направила истото на сопругата,сега и сама нека осети како е на своја кожа да биде изневерена и предадена.Таквите воопшто не се за жалење!!!!Се додека има овци ќе има и овчари!!!
Во контекс на муабетот Ја фрлил љубовницата затоа што сопругата стигнала порано дома Маж ја фрлил својата љубовница бидејќи сопругата му тропнала на врата додека тој бил со неа. Драмата се случувала во Мароко. Мароканецот сметал дека седумнаесет годишната љубовницата ќе преживее пад од први кат. Немал друг избор бидејќи сопругата се вратила дома порано. Младата девојка се наоѓа во болница. http://republika.mk/?p=6727
Си знае Анушка наша што белја направила. Си знае таа дека тоа ,што таа и тој го прават, е далеку зад морални норми. Си знае.... и .... тешко и е на душичката.Проблемот го изнесе тука на форумот за да и олесни,да ја сподели грозната тајната која ,верувајте,ниту неа не и дава мир во душичката.Зарем не е така ?Грев на душа голем носи . Колку сака таа нека се сили тука по форумов,ама не и е сеедно... којзнае колку се развртува по улици додека оди,да не излезе од некаде сопругата на типот и да и ги искубе косите. Па не е само сопругата,тука се и нејзините родители кои мора да ги лаже-каде била,зошто толку доцни,бла бла бла.Зарем не?
Имав еден многу лош сон, и потоа, размислував долго за тоа. Понекогаш сум ладна кучкетина на која не и е гајле за ништо. Но некогаш сакам да знам зашто некој нешто направил. И доколку се доведам во ситуација, да дознаам, бидам сведок на неверство од мојот партнер, навистина би сакала да разговарам со него. Зашто тоа го направил, што му лежи на него на душата. Кога веќе сум делела институција наречена „брак“ со него, секојдневие, лудости, својте тела, чувства, среќа, тага.. верувам дека би требало да ми каже што е проблемот. Дали не се чувствуал топло, сакано со мене, или сакал промена? Така што сите оние драми и циркузи не многу ги обожувам. Затоа зборот „прости“ не го користам овде. Дали би му простила? Зависи од ситуацијата. Дали двајцата ќе можеме да поминеме преку тоа, или не. Сепак е брак. Тешко е да изградиш нешто. Најлесно е да го уништиш.
Тешко е да изградиш нешто. Најлесно е да го уништиш Dobro go kaza toa ama nekoj toa ne go pocituva za zal.. saka da ti rasturaat brak
Многу ми е тешко!премногу!Случајно на татко ми фацебоокот пребарав и само видов како ја моли една жена за еднаш да спие со неа,и вели да се повозеле,колку требало ке и плати само еднаш да биле заедно.Мислам ке добиев инфаркт кога го читав тоа...и тој и таа беа вклучени и јас од страна го читам разговорот.Луѓе што да правам?!Ке скенам!!!!незнам што да направам!!!! Ве молам помогнете ми неможам повеке.. Смачено ми е од се!како можи тоа да го направи какоооо??????Гнаса го мразам @
Да разговараш со татко ти така ќе откриеш дали си има свои причини за ова или е первезњак Ама штом пари се спомнуваат...незнам што да ти кажам ете јас сум избувлива немаше да мислам ќе изреагирав моментално,како-незнам sorry во многу лоша ситуација си
Абе тој и рече као демек премногу те посакувам дури и ке ти платам..незнам..тој е многу нервозна личност,незнам навистина што да правам.Драги феминки ве молам дајте ми свои мислења и помогнете ми ве молам!вемолам од се срце!
колкуи да си вознемирена не покажувај ништо пред другите остави да течат работите види дали ке се сретнат или не инаку вака и бум да направиш ке се извади ке рече се зезав онака знаеш курваа е таа и ке си направиш кавги скришно убацувај се пак и види како се ке се одвива па понатаму ке ја мислиме
Следи ситуација само, не реагирај штом е нервозен тип, да не ти ја залепи една па дома да има дупла кавга. Ако имаш пасворд од фб негов или да се зачува при логирање, да ја прочиташ целата приказна, испринтај ја и дај и ја на мајка ти, она најубаво ќе знае што да направи. Немој да се нервираш, смири се, испи едно кафе полека, па мисли што ќе правиш. јас одма би изреагирала, со лаптопот по глава би го акнала! Идиот!
Ама ракче колку паметен тој..никогаш олку не сум го видела значи после 5 мин.одам во инбокс кај него и гледам оп разговорот избришан е.ништо како и да е немам докази..Решив да молчам,а кога ке ми скурчи што сака нека биди ке кажам на него кему се смеат не мене.Ке молчам заради тоа што судбината на семејството е во моите раце.инаку и утре ке се убацам јас..
ај провери дали е архивирана или избришана? да се осигураш или да не е во others. почекај, не брзај да не направиш кавга само и да биде твојот збор против неговиот, да те прави луда пред мајка ти. почекај, ќе се открие, што ако го фатиш сега додека не направил ништо пример, пак сакал да изневери, иста е болката, иста е казната, почекај на сигурно иди.
ти кажав дабидиш смирена и да бидеш мудранели и пишал еднаш кеи пиши и друг патсамо тогаш кеси направиш копи на целиот разговор и во табела една од ворд ке си ја снимаш и кога и да посакаш ке си ја имаш сега и да паничиш габе ти е да ке му се смеат него точно ама твојата фамилија ке се растури тебе кенемакој да те школува и дате рани и облекува не верувам мајкати да е способназасето тоаколку и да и е голема платата ти пишави лп баш амане си ми вратила зирни
Ооох.. Да бев на твое место, јас би разговарала со татко ми, и би му кажала дека тоа што го прави не е во ред, ама да бидиш сигурна дека само ти и тој сте, да не ве слушни некој друг... Би му дала до знаење дека вака си го уништува бракот и семејството. и дека вие сте нивни деца и дека најкмогу ќе страдате. Би му го кажала тоа без ни малку страм да ми биди јасно!!
Абе го нема ни во спам,ни во архивирани..никаде го нема..Ева видов од прегеска али на тел.праев муабет еве ти пишувам лп ке биди за брзо..инаку тхе.цхилд неможам да му речам..неможам верувај ми..ке почекам,ке следам секој ден да видам што како е,секој ден ке го прашувам која смена е на работа за да знам кога ке е дома тој период да му провалам. Ева ти пишав.
Ух зезната ситуација...почекај малку не му кажувај одма зошто ќе ја смени лозинката на фб и нема да знаеш што се случува. Само ме занима цурата у приказнава...мислам настапот многу те посакувам и дури ќе ти платам за да бидам со тебе , да е и малце паметна досега ќе го има блокирано.