Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни совети

Дискусија во 'Брак' започната од Silver.E, 27 август 2013.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Апсолутно се согласувам.
    И мене не ми е јасно како може да не можат отворено да разговараат со сопружник?
    Со него ако не, со кој?

На cresa-jagoda, jarec6, H.VAGA и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Zibiribi

Zibiribi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    147
    Iskreno da kazam, i decko mi so koj iam 4 nedelno bebe istoto go pravi, i ne na edna na 100 devojki so po +1000 lajkovi pa aj i negoviot lajk presuden e. Na pocetokot otkacuvav ko psihic na tie plastificirani kokoski so nulta inteligencija ali vise otrpnav i ne mu se zamaram ama bas ic. Znam deka smeta oo i te kako smeta i te kako ti paga samodoverba koga ke vidis negovo ime na nekoja polugola devojka ama veruvaj deka samo toa mozat. Da gi gledaat samo, a i da ima sansa za nesto poveke, tie devojki ne bi gi poglednale ni tvojot ni mojot pa ni nekoj drug decko maz poso oni nesakaat ljubov sakaat sponzor. A koj maz i moj i tvoj i da ima pari i normalen dom i zena bi posegnal po nekoja takva i bi gi trosel parite na nea na pokloni restorani hoteli odmori itn itn, koga moze da gi vlozi vo nesto drugo? E ako e gazda na firma ili nekoe direktorce, da i jas bi se plasela i bi go demnela i sledela u korak. Ama vaka ne. Neka gleda neka lajkuva pa i ogancinja neka i praka. Uste me pecka ko ke vidam lajk na nekoja, ama znam deka toa ne e nisto bitno, znam deka ne bi me zamenil so niedna od site niv. pa i nie zenite moze ne stavame lajk ama sigurno ne mizime koa ke vidime nekoj ubav decko na insta ili ne zborime so drugarki koga ke sedneme nekoi zenski muabeti.
    Cela bremenost si bev doma kaj moite, za da mi pomagaat, zasto cela bremenost ja lezev, a on rabotese po 13-14 saati i nemozev da sedam po cel den sama kaj nas vo stan, a on doagase od vreme na vreme da se vidime.Cela bremenost nemavme odnosi i sum ubedena deka so niedna nema legnato i so niedna ne bi me zamenil. Ubedena sum od prosti pricini so imal samo kurvi za dve tri noki i toa eden kup kurvetini a samo dve vrski vrski pred mene.

this is just my opinion dear :)

3. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Ама ги извреѓавте девојките што се атрактивни, боже сачувај. Љубомора левел 99 ама среќа па тие не би погледнале во вашите мажи и безбедни сте :party:
    Ставал и мм лајкови (не како вашите на секоја една туку на убава, згодна девојка што му се допаднала), ставам и јас и на жени и на мажи.
    Ако дојде момент да ми смета тоа, ќе го седнам и ќе му кажам. Ако не ме послуша ќе имаме поголем проблем и така.

На tanjita, Bozica1980, mssuniquee и 37 други им се допаѓа ова.
  4. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Чекај сега.
    Овие што ги лајка маж ти се курви со ниска интелигенција.
    А ти си убедена дека маж ти нема да те замени затоа што имал врски со курви само за две три ноќи?
    Може и јас сум со ниска интелигенција, ама ако он веќе бил со курви, и плус продолжува да ги лајка, како си убедена дека нема да оди пак?
    И како им ја измери ти интелигенцијата?
    Гледај го муабетов што го правиш.
    "Никогаш не би погледнале таков ко маж ми" што сакаш да кажеш, демек маж ти е неатрактивен или прост, и ти пошто си со висока интелигенција, рече ај баш ваков ќе земам за маж.

На tanjita, Keiner, DoubleK и 39 други им се допаѓа ова.
  5. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Не не, топ си е нејзиниот туку овие курвите бараат спонзори. А он е преполн со љубов, а и парите што ги има ги вложува дома, не ќе плаќа за курветини во евтини хотели.

На Keiner, PinkGirl*, cresa-jagoda и 16 други им се допаѓа ова.
  6. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Значи домаќин човек :rofl:

На Hortenzija, cresa-jagoda, Oneo и 14 други им се допаѓа ова.
  7. Nikolina35

Nikolina35 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2021
    Пораки:
    978
    Допаѓања:
    13.045
    ДоФта ма, се посмеав пред легнување битно.
    Муабетот е ко овој од инамногуфина... Ќе проба бе Жане, маж е....
    Нема везе,100 људи 100 чуди, не се ни замарам да разглабам, сва среќа курвиве не ни ги сакаат мажите ама они шо ги сакаат нив нема везе.

На jarec6, Sexybaby86, Ivan4e04 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. haruki

haruki Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2018
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    3.617
    Ова е слично нешто како кај свекрвите секогаш они се виновни со мажето проблем никаков така и тука мажињата се срцки ови курвиве провоцираат :|
    Толку незрели и плитки размислувања да се чуди човек.

На Keiner, Noemi, nevermet18 и 16 други им се допаѓа ова.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    12.883
    Па види сега, ако ти викаш дека никоја жена не би го погледнала твојот маж значи ти си го одбрала ептен грд и никаков, и твојот избор не чини. А тоа дека атрактивна девојка што има голишави слики не може да биде паметна и образована, ти е најголема заблуда.. Пример е Марта Девилиш, девојката има атрактивни слики, голишави, ама дури до НАСА стигна, така да тоа дека ако има слики од неа разголена е курветина и е глупа ти е само за самата себе да се тешиш.. А тоа што ниту една жена не би го погледнала маж ти, зборува нешто и за твојот вкус.

На tanjita, Mikha4 и Nikolina35 им се допаѓа ова.
  10. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.639
    Ако е се во ред со маж ти т.е бракот ваш тогаш чему пишување во темава?

11. kockica56

kockica56 Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    марта девилиш и атрактивна во иста реченица не. одвратна и многу антипатична девојка.од ит кругови знам дека се фолира за 70 посто од успесите

Баш ваквите искачаат у 11, 12, молат да дојдеш со нив и слично. водно полно е вакви.

Cela bremenost nemavme odnosi i sum ubedena deka so niedna nema legnato i so niedna ne bi me zamenil. Ubedena sum od prosti pricini so imal samo kurvi za dve tri noki i toa eden kup kurvetini a samo dve vrski vrski pred mene. - може па сака тип на девојкки "курви" , toa go voZbuduva

Последна измена од модератор: 25 ноември 2021
    На Estranged и Zibiribi им се допаѓа ова.
  12. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    12.883
    Мене ми е сосема океј лик, ја имам слушано на неколку настани каде што била викната да зборува, не ја знам во живо, ама онака ми е супер како појава.

13. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    17.745
    Море море што се изначитав. Криви биле "курвичињата" што објавувале слики, а мажињава не. Прстињата сами им штракаат лајкови, не се они.
    Па нив не би ги погледнале, што ако лајкуваат.
    Море жени свестете се. Ако имате неатрактивни мажиња не сте во безбедна зона. Не јебе леп, него упоран. :lol:

Последна измена: 25 ноември 2021
    На tanjita, mssuniquee, abc1234 и 21 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Не спиј на то уво дека ако нема пари, или не е 'убав,' или не е 'паметен', дека нема да те изневери.
    За секое грнче, има капаче.

Иначе и маж ти бил со нив на 2-3 вечери, тој не е курва?
    Само тие се?

На Keiner, Just.do.it, WORRIED.BT и 20 други им се допаѓа ова.
  15. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Така е.
    Битно дека пилето твое СЕКОГАШ ти се враќа тебе, ниту една друга не е вредна како тебе за да го задржи.
    По тоа се гледа твојот квалитет, а другите се грди курви. Уживај
    :rofl:

На Bozica1980, Guns N` Roses, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.170
    ова како вицот:
    Доаѓа жената дома, го фатила мажот во кррвет со друга и почнала да ја тепа. А мажот и вика: Така жено, удри ја курвата. Она на нас ќе ни го расипува бракот!!

На Bozica1980, Ljubova, Keiner и 34 други им се допаѓа ова.
  17. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Урлам :rofl::rofl::rofl:

Од други мудрости ќе издвојам:
    Не е важно каде вози, се додека паркира дома :!:

На Bozica1980, LucyLu, DoubleK и 20 други им се допаѓа ова.
  18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.170
    Ама така е. Циркус ми се жениве со коментарите, мажулето мое , кутрото наивно не гледа ќе му седне некоја во скут и оп готово...

На Bozica1980, eli25, WORRIED.BT и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Абе душички. Жал да ти падне како паѓаат во канџи на други жени. Греота

На Bozica1980, Annath, Zumbulche и 3 други им се допаѓа ова.
  20. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.176
    Допаѓања:
    15.493
    Аман да не ви се исповеда некој тука. Одма барате за нешто да се фатите и да напаѓате и навредувате. Ако имате совет да дадете ок, ако не, едноставно одминете и не ги дотепувајте уште толку жените кои имаат проблем. Колку злоба и желба за осудување на едно место упм.

На Konfetka, Infinity freedom, mira.mira и 2 други им се допаѓа ова.