Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни совети

Дискусија во 'Брак' започната од Silver.E, 27 август 2013.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.422
    Допаѓања:
    114.641
    А бре што ако звони после работа ако е поврзано со работата? Што е проблемот јас стварно не знам. Ако не е она друга ќе е, може и уттр колега да му звони..И тогаш ќе биде љубоморна? @Leucadia имав еден бивши така на работа без најава ми се избаци. Така добро рендање си доби, не му текна да дојде уште еднаш.

На BlackNight и Leucadia им се допаѓа ова.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Аа не, никако. Слободните жени се китки за мирисање

На DoubleK и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Не е нормално времето наменето за фамилија да го трошиш на колеги. Безразлика дали се мажи или жени.

На Осе, Dust, joy1 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.422
    Допаѓања:
    114.641
    Аааа значи само од слободни се плашите а.. а оние што имаат уверрнје за верност (бурма де) тие ви се сигурни. Мисли си само.

На BlackNight и Leucadia им се допаѓа ова.
  5. Hecate

Hecate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2022
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    947
    Да повеќе не му звони ,за сега па се надевам нема веќе да го бара. Како и да е сопругот потполно ме разбра и не ме обвини за ништо ,тука многу ме направија болно љубоморна а не сум воопшто таква. Проблемот е решен се надевам така и ќе остане.

На Oneo, Осе, manako1 и 16 други им се допаѓа ова.
  6. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Одлично. Супер што те разбрал сопругот.
    Се надевам така и ќе остане.
    Нека најде таа друг за упикување. (facepalm)

А бе ќе умрам од срам да треба да му ѕвонам на колега после работно време да го замарам.

На Oneo, Осе, manako1 и 12 други им се допаѓа ова.
  7. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Не се плашам јас ни од слободни ни од мажени. Не ми дал маж ми повод за такво нешто

На Oneo, Snowflake97, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.422
    Допаѓања:
    114.641
    Супер. Цел живот така да бидете. Ама етикетирање слободна е ќе се пушти на маж ми.. Малку полека со стереотипи. Не велам дека нема и такви, ама не секоја слободна жена се пика кај што не и е место.

На BlackNight, Maca Macka, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.084
    Допаѓања:
    77.101
    Фиксно работно време = чао џаци после работа. Приватен број = приватна работа. Мене ми сметаше кога ме бараа у 21 вечер пример за работа. Не ја носам работата дома, доволни ми се 8 саати замарање во канцеларија.
    После работа сакам целосно да се посветам на семејството, исто и партнерот.

Е, ако имам службен телефон и ако имам флексибилно работно време, тогаш морам да работам и од дома, морам да одговарам на повици и морам совесно да си ја вршам работата.

Има разлика!

Инаку, не вперувам прст во никого, затоа што не знам како стојат работите па не можам да тврдам дали некој/а има некакви покварени намери дур не видам со свои очи.

На Осе, H.VAGA, manako1 и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.348
    Допаѓања:
    6.808
    Секоја ви чест, форумот го направивте место каде што треба да му е страв на човек да побара совет и мислење бидејќи одма се нафрлувате како хиени. Денот ви поминал лошо па ајде ќе седнеме на фемина каде што исмејувањето на луѓе кои не ги познаваме, ќе направи да се чувствуваме подобро за себе. Катастрофа.
    Во ред е да има различни мислења, ама едвај чекате жртва за да нападнете.

@Hecate прескокни ги злобните коментари, ниту ти помагаат, ниту ти требаат. И мене би ми сметало доколку некој постојано го бара сопругот на телефон надвор од работно време. Ама отепани луѓе, во уште поотепана држава, нормално ќе мислат дека тоа е во ред.
    Еднаш, два пати, ќе излезеш во пресрет како колега и ќе помогнеш, но ако некој постојано те малтретира и ти го губи времето наменето за фамилијата, секако дека ќе ти смета и треба да ти смета, во случајов времето на сопругот. Разбирам како се чувствуваш и добро е што си разговарала со него и што и го укажал тоа на колешката. Немој да се оптеретуваш и да се сомневаш во него, ако до тогаш си имала доверба, се додека не ти дал причина за спротивното.

На Осе, Emy867, Autumn Love и 22 други им се допаѓа ова.
  11. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    23.145
    Порано бев љубоморна, а сега се водам според тоа да ако маж ми има доволно памет и ако ме сака и пред се почитува, нема да ме изневери. Во спротивно би била среќна ако го фатам како ме изневерува, зошто искрено таков маж не ми е потребен.

На Осе, mssuniquee, Ani93 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Прво ти почна со тоа дека женетите се повеќе пуштале на слободни отколку обратно.. Мене не ми е намерата да етикирам, секакви луѓе има. Во фирмава моја се и сешто има, од сите треба пазење

На DoubleK, Snowflake97, Directioner005 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Hecate

Hecate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2022
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    947
    Ти благодарам што ме разбираш. До сега не ми дал повод да се сомневам. Среќна сум што мм ме разбра и не ме осуди туку веднаш го реши тој проблем без збор. Мене не би ми пречело еднаш два пати но стана многу често. Нема да го држам тоа во себе, ми пречеше не се чувствував убаво во врска со тоа . Со комуникација се се решава јас не му правев драми или проблеми.

На Осе, CareTee, manako1 и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.561
    Добро сфативме за тебе готово,ти си слободна и паметна женска што не им се пика на женети бидејќи си нормална и не сакаш да си го комплицираш животот,не се сите како тебе.

На Oneo, Осе, Maša8 и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.561
    Така треба,ако чуваше во себе и се нервираше полошо ќе беше,се кажува отворено и сопругот правилно постапил,можеше да ти набие вина дека претеруваш и да не сака да го реши ова.

На WildMk, Snowflake97, Annora и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Directioner005

Directioner005 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    2.405
    (facepalm) Од никој не се плашиме. Во случајов не ни знаеме дали колешкава е слободна или не. И не е ни битно, битен е нејзиниот однос кој не е океј. Дај прекинете да алудирате на тоа дека сите со “бурма” се вараат и се заедно ради реда. Замисли, има многу среќни и исполнети парови. Као демек ако си слободна тебе автоматски испод част ти е да флертуваш со женет, а некоја со “бурма” одма шири нозе зашо нели тајно жарче. И слободни и неслободни има и вакви и такви.

На hello-kitty.90, Осе, Emy867 и 6 други им се допаѓа ова.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.422
    Допаѓања:
    114.641
    Па кажа де дека била слободна таа.

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.422
    Допаѓања:
    114.641
    @Feminka22
    Знам се ми е јасно. Ама колку и да си имам проблем дома со маж не се спуштам на ниво да му одам на работа и да облежувам територија. Такви жени имам видено, и искрено ги жалам.

Последна измена: 16 март 2022
    На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.648
    Допаѓања:
    35.366
    Ме чуди што не и советувавте развод на членкава? :^) Пошо какви филмови изнапраивте за глупости... да се чуди човек (facepalm)

На Осе, Emy867, AneSk и 3 други им се допаѓа ова.