Како нема врска со фб, мора профилот да се отоври со телефонски број, тој има друга сим картичка бидејќи ако проба да направи фб профил од вистинскиот телефонски број одма ќе биде откриен.
Некои си оставаат моб. на фб и си комуницираат така со идни девојки. Претпоставувам на тоа мисли се затвара во купатило и си збори од тел. со жени што не знаат дека е во брак. @tanjita за картичката ова. Да и во двата случаи е претажно, особено во почеток на брак, наместо да се во ханимун фаза он вара по фб.
Да бе, ќе ја избрише пораката. Колку многу ќе биде откриен. А вие од кај знаете дека има картичка? Му ја најдовте? Незнам како преку број ќе го откриете, во живот порака од фб на телефонски број ми нема стигнато.
Мене смешно ми станува. Од кај си сигурна дека изневерува? По лајкови ли се мери тоа? Леле неможам, ако си трол ме изнасмеа барем, контра ефект постигна.
А зошто пак ќе прашам ти како загрижена мајка не си ја земеш ќерка ти дома? Или само сакаш да го фатиш на дело и после да седи ќерка ти да ќути? Ако се мешаш бар правилно мешај се
Ако веќе сите знаете дека е така, зошто треба дополнително доказ? Зошто мора да признае? Едноставно ако сака да се разведе, нека се разведе. Зошто толку компликации?
На оригиналниот профил што му е со вистинстионскиот идентитет ќерка ми му го знае пасвордот како и тој нејзиниот и може таа во било кое време да го отвори. Тој има направено лажен профил тоа со сигурност знаеме и има картичка лично е фатен како ја става во телефонот. Лажниот профил е за да може да комуницира со жени со скриен идентитет бидејќи од вистинскиот профил ќе видат дека е женет. Има слика со машка особа сигурно украдена од некаде.
Лајкнува ги со лажното име не сите неколку со срциња па им пушта стикрети коментари од типот преубава си и тн.
И шо мислиш дека ќе прочиташ на форумов? Седни го зетко и наплескај го по газето. Не пријавувајте, да се посмееме уште малку. ме интересира дали зетко во вц дур е затворен седи на шоља или само пишува со други, од есенцијално значење ми е.
Џабе не ни е прв пат кога беа во врска истото се случи, не признаваше, но после си призна. Сега е друга ситуација и тие се во брак. Јас сакам преку мојот фб профил да објавам објава на неговиот лажен профил кој е вистинскиот тој, мислам се дали да го направам тоа за тоа барам совет.
И, што уствари сакаш да постигнеТе со објавувањето? Да престанат тие со срценцата и среќно да им тргне бракот ? Аа, чекај-бонус совет од Коељо- се што се случило два пати, ќе се случи и третпат . Па сега видеТе...
Епа ќе го знаат сите комшии, роднини, познаници, ќе се засрами он од разоткривањето, после полесно ќе е. Башка му има пасворд на фб женчето и ќе му ограничи седење во вц и стрикно без телефон одење, башка мама ќе иде во контрола ненајавена, ко пазарна инспекција. И they lived happily ever after после.