Па баш е лошо шо уопште ти текнуе на магија Гатање и баење те чекаат со отворени раце Вино качува либидо, апетисани исто Црно чоколадо
Епа добро мило ми е што мислиш позитивно. @Cassiee само некое жиголо да не избие или стриптизета .Кој ќе го јаде чоколадото на здравје нека му е аир ќе му види.
Во други теми се пишуваше дека родителите не биле должни на децата стан да им обезбедат, ниту свадби да им направат, а тука ако треба и стан и коли ќе им купи, татко им бил, па и на синот е татко. И ако се деца на разведени родители треба да им купат што сакаат? Така само ги разгалуваат, ама не синот го разгалувала мајката според некои членки.
Во темата снаите и свекрвите се пишуваше ако си под нивен кров треба да трпиш, кога ќе си создадете свој дом со сопругот можеш да кажуваш свои правила, па тоа е дом и на втората сопруга, што значи и она има право да кажува правила, а не да изигрува слугинка, и спомнаа ако биле тие нејзини ќерки од прв брак што тогаш, па да биле нејзини сигурно ќе знае каде и се децата и ако не почитуваат правила може се да им каже доколку се нејзини, вака погрешно ќе ја сфатат.
Тие деца се од претходен брак. Членката кажа дека станот го купиле заеднички. Тогаш нема право само она да поставува правила. Или ќе прифати дека тие деца имаат право да доаѓаат кога сакаат и колку сакаат, зашто тоа им е дом, или ќе се разведе.
Тоа е точно дека неможе само она да кажува правила, туку треба таткото, сигурно и кај мајката има некој ред, членката пиша дека мајката строго ги држела, таткото им попуштал, не значи ако ги скара дека не ги сака, така и членката сака некој ред, па сите деца што не се на разведени родители, што живеат со двајцата родители и тие имаат ред, и јас кога сум била тинејџерка не сум доаѓала дома кога ќе ми текне, ако знам дека вечерта ќе заглавам сум кажувала на моите да остават отклучено, дека покасно ќе дојдам. Треба да си разговара со сопругот, ако не сака да слуша, со девојчињата но на убав начин, со убаво.
Здраво Јас сум @Eli31, имам пишувано во оваа тема ама го заборавив пасвордот и морав да креирам нов профил. Имам проблем со маж ми. Имам пишувано поназад со какви луѓе живеам ама ова веќе не се трпи. Пред извесно време се скаравме нешто со свекрва ми и маж ми ми скокна мене со зборовите ако умре мама ќе те убијам. Таа никако не може да ме прифати, не ме сака, му зборуваат на маж ми против мене. Секој слободен ден, викенд, празник го земаат со нив шетаат пијат кафиња или работат заедно. Со мене и со децата се однесуваат како да не постоиме. Секаде одам сама со нив. Никогаш не излегол со нас, а ако излезе налутени се. Тој има страв од нив, имам пишано поназад и би направил се тие да се задоволени а јас оттргната и погазена. Мајка му ми рече ако не ти одговара нешто тука направи си своја куќа и замини си. И тој не изреагира на тоа. Му реков ајде да се тргнеме настрана цел живот е истото, не сака. Ако сакаш оди вели. Плус кривицата ја префрла на мене, демек јас сум сакала да си одам затоа сум сфаќала така не дека таа ми рекла оди си. Значи при здрав памет глупава ме прави. Ај помина тоа, заборавив како и многу пати досега. Ама дознав дека мајка му зборувала со брат му на маж ми и му рекла: и кажав на ОВАА да си оди ако не и одговара ама кога и скокна син ми за гуша ја фати и сега ќути. И ко демек што да правам кога не е саглам не ни се погоди снаата таква судбина сме имале. Значи не и е прв пат на жената да се сити и да е среќна што син и ми скокнал да ми вика или да ме тепа. И му кажувам на маж ми тој пак на страна на мајка му. Му викам ќе идеш да си одиме заедно или да си одам со децава зошто веќе психички се уништив во таа куќа. Не доаѓам ми вика. Моите ако им кажам ќе почнат со муабети кај ќе одиш срамота е, едно друго и тоа е ... Не знам што да правам.