Па тоа е муабетот на членката де. Што брише муабети ако се заебанции само?! Call me old fashioned ама не сметам дека е соодветно јас дур седам со маж ми и децата, да се кикотам со колегата на мсн дур он седи со жена му и децата.
Еден совет само, не постои пријателство помеѓу маж и жена, кога тогаш ќе има нешто . Реагирајте си на време.
Не сме повеќе од тебе Една жена му се пушташе на маж ми. Ама тогаш уште бевме во врска. Сакала баш со маж ми да го изневери маж и И пари му нудеше
“Љубомората” настрана, ако партнерот навистина немал шо да сокрие, немало да ги бриши пораките, вака само отвара дополнителни сомнежи кај партнерката. Како и да е, тука е потребна подобра комуникација, за нештата да станат појасни. А за ставот дека помеѓу маж и жена е невозможно пријателство, тоа доволно кажува колку луѓето се несигурни во себе и не комуницираат меѓусебе.
Не. Јас му реков Оди еднаш. Пари ќе заработиш. Таа беше постара од него. Мислам дека и деца има. А он младо пиле
Ееее да има некоја така да даде пари за маж ми . Одма го врзувам, го ставам во гепек и пред врата и го носам. И ќе чекам пари на рака.
Види, ако ме изневери, јеби га нема да ми е баш сеедно нормално, ама пак ќе огрее сонце. Здрава и жива да сум. Има мноооогу пострашни работи во животот од тоа да те извара маж.
Е добро до толку си зависна од мажот ти па неверство ти е најстрашно? Мене само дијагнози ме плашат, друго не ме занима,се ќе помине.