Не бе боже сачувај, оперирани сме ние од љубов.. Види срц, ако ти цел ден додека е маж ти на работа се опседнуваш со тоа дека може да те изневери, му проверуваш телефони и изиграваш дететктив... само себе лошо си правиш. А он ако намерачил да те извара, ќе те извара и на крај на маса ќе те седне со таа и нема да знаеш што се десило. Така да олабави се и уживај си во животот. Љубов за љубов, ама се се случува во животот и биди си сама на себе си стабилна, а не да зависиш од некого.
Нормално, никој не рече дека сум опседната со тоа, ниту проверувам тел ниту он мене .. Баш имаме отворена врска, ама вие ова што пишувате вака за мажите се гледа и колку ве интересира за нив
Си слушнала за зезање? И баш дека сме си сигурни во себе и во врските /браковите се зезаме. Ама нема шанси да бидам во отворена врска... а ти ако вистина си, по се изгледа те копка да не те остави за некоја "пријателка" па скокаш вака на зезање..
Сум слушнала, ама ваљда ити си слушнала дека не секој може да поднесе вакви шеги, мене искрено не ми парира вака ниту на шега Едноставно некој е повеќе љубоморен некој помалку и тоа е во ред
А бе една граница.. ќе легнеш со друг, он со друга.. која е шансата да се развијат чувства? Море нема шанси тоа.
Не е групно него приватни пораки, а и кога го прашав дали има нешто негираше за одма после тоа ги избрише пораките а мене уште поголема сумна ми отвори
Не ја прајте будала, ако немало ништо, немало да бриши пораки. Не сум во брак, ама прави потези за уште повеќе да се сомневаш.
Зафрканција од работа и кога го прашав дали има нешто да ми каде дека ми е сомнителен дека ме вара негираше за да одма после тоа ги избрише пораките па уште посомнителен ми стана И ја направив уште поголема расправијата се докажуваше дека нема ништо дека се само колеги и така натаму
Му проверуваш телефон, го набедуваш, и кога брише за да ти покаже дека не му значи, уште е полошо. Не знам како бе така не ми веруваш на сопствен маж до кој спиеш и му читаш телефон? Ич не ми е гајле дали се допишува, дали се зеза со некоја, дали еве на страна. Ама ме интересира дали е здрав, среќен, жив, дали е до мене, дали детето има татко, дали сме дома сите заедно. Љубовта не е љубомора, љубовта е слобода и доверба. На никој друг освен него не би му дале во раце мој живот или детето. За мене е број еден у животот, пред сите други, мајка татко се што сакаш пиши, он ми е љубовта. Освен детето нели. И ова ти го кажува некоја што се замараат пред 15 години со истото како ти сега. Ама веќе созреав, пораснав, сфатив дека што сака може да пише со кој сака, не фаќам телефон, не читам, ниту он мене. Ама таа љубов што ја имаме ја нема секаде. Да седнам сеа да си нервирам маж, оти си пишал, со кој, каде... Не бе друже, кажи што сакаш да јадеме, најди филм, иди пушти машината за садови, и седни домашно пишуј со детето. Нема време и да сака за чат.
После ова што го читам на темава сфаќам дека не е проблем да те изневери мажот, т.е на жените во глобала не им е проблем изневерувањето него проблем е што не те изневерил со богата швалерка од која што и ти ќе имаш корист..