Жениве станале толку индиферентни шо не е битно како ќе донесе пари дома битно да ги донесе, ако сака и со малолетнички или стари баби да оди.. небитно
Јас заминав да купам боливач и камилица и да бдеам над тенџере 15 минути. Ем очите да ми се прочиста и малце опушти мозоков.
Би сакал/а да го имаш моето образование.. Ај вака: За време на работниот ден од 8 часа може да оствари билатерална средба во тоалетот на фирмата на чија агенда ќе бидат ниски страсти и точка разно. Состанокот ќе биде со физичко присуство и ќе има орална презентација на точките од дневниот ред.
Верувај ми имам поголемо образование од тебе. А, јас, за разлика од тебе на јавно место, таков речник не би користел. Посебно како совет на жена која е малку уплашена и тражи ваму некое мислење кое на некој начин ќе ја утеши. Поздрав
Зашто користи таков речник и навредува?? Не е ни чудо зашто ни се општествените вредности во слободен пад.
Зашто друг изразува подршка на таков речник, наместо да и каже дека може да се припази малку со речникот.
Ми даде идеја. И така сум сама во Мк. Има луѓе на кои не им пречи неверство. Нивно право е што решиле да поминат преку тоа.
Баш и кажувам да олабави, зашто пораките се ништо. Он ако науми ќе ја извара на нејзини очи. А за образованието секој си знаеме за себе.
На погрешно место бараш мислење. Тука сите што велат дека не им е гајле и те како ќе им биде гајле да е кај нив по дома.
На никој не му е сеедно. Ама не има такви кои не се опаеднуваме со тоа. Сфаќате колку си го уништувате животот со тоа опседнување? И дека избришал пораки готово средено? Ако му направиш сцена готово нема да извара ако наумил.. а бе не му гибам телефон. Нит он мене. Имаме пасворди зашто одредени апликации бараат биометрика. И? Да се трескам од глава , да му дишам над глава. Што вели @Cka ако немам доверба што барам со него и он со мене.