Еве баш кога ќе се вратам дома ќе земам и се ќе испитам.. замиали пасворд му знам (јас му го местев него го мрзеше да мести телефон)...
Не вреди да се коментира повеќе, секој си сфаќа како си му одговара Правете како ви одговара, ама барем немојте премногу да осудувате ако на некој друг, нешто друго му одговара
Па и ти осудуваш ако ние имаме став дека не сакаме да притискаме, ти велиш дека тоа не е љубов. Тргни од себе.
Ааааа ја шо го пуштам надвор од Мк шо да праам бееееееее а? @AngelOfArh @Cka @Biljarkata Да го разведам коа ке се прибере а @nena2010
Па кажаа де, ќе го чипираш и камерата стално уклучена- кај оди, шо праи, ааа зошто толку и праеше муабет на таа на шалтер...и така. Заебанција на страна-секој во животот има онолку предизвици, колку што може да износи. Ама олку опседнатост ми е, две работи: - незрелост - немање самодоверба Можда и вишок хормони и вишок слободно време. Ќе се вратам после, сега сум у мањак време.
Ти прва почна со осуди не ние. Дека не сме си ги сакале мажите зошто не сме биле љубоморни. Замисли постојат и бракови каде што сопружниците имаат слобода да дишат и се сакаат многу. Замисли.
Јас на маж ми не можам да му го проверам телефонот. Не е тука Само сметката му ја проверувам Развод не доаѓа в предвид Има слобода кај нас.
Жално што мислиш ако си љубоморен и мислиш немаме слобода Едно е љубомора со граница, друго е љубомора-болест
Свашта! Случајно видов, ни јас нему ни он мене телефон контролираме.. Никој на никого не му диши во грб ! Го прашав ми одговори и тоа е тоа .. Не сме ние од вчера, заедно сме повеке од 17г и имаме дете.. така да најверојатно нема ништо али ето пусти женски памет
Штом си испаничила не ќе да е без причина.. очигледно или немаш доверба во мажот ти или ти се увртило нешто во глава. 17 години ваљда знаеш со кој си имаш работа за така да реагираш.