Треба многу внимателно да се влезе во брак а не да се спасува брак кој нема шанси да опстане. Не е нејзино да го спасува бракот, ако треба некој да го спаси тоа е мажот нејзин, да рече ,,извини згрешив јас дај да се сменам и да се однесувам како што доликува". Секој може да згреши и кога го опоменеш дека прави лошо за тебе, треба да размисли и да рече извини, ако му значиш и да се смени.
Не и е подобро, 8 месеца по ред до среде месец е без пари, иако има работа и слобода ама секогаш ми се јавува за пари да и давам и јадење да и купувам за жал.
Па што не и најдеш работа со поголема плата, на пример таму ти кај што работиш. Дупло повеќе ќе и помогнеш така. Ама ти сакаш да изгледаш херој и да ти се врати и да ја заклучиш дома.
Ја не работам пријателе, јас сум со крипто од далечната 2013та година. Имам доволно за себе и за идните мои поколенија. А нејзината плата е 27.000 од кои пола за кирија и се а остатокот за храна и сметки. Али јбг женски луксуз е тоа што таа ме троше овака или онака пак колку една цела нејзина плата ( ебати мојата финансиска помош )
Бујно Панчето фројдовски грешки си прави, преварантчето биткоинско, мисли ако има кеш, автоматски не е одвратен
Сега од членка што побарала совет се нафрливте на мене ко ја да побарав совет. Ви станав центар на вниманието Од каде па сеа преварантче?
Ако е вистина брат бегај... Те користи ниту некад ќе биде со тебе, ниту љубов ќе ти покаже. Ќе си балансира со тие пари толку се толку се ќе си штеди.
Да бе, многу и е тешко, ем не те глеа повеќе, ем смее од одма да излезе, ем се дружи и плата зима, ем коа ќе и прдне и праќаш пари. Алал вера, свака част. П.С. да ти пратам ПејПал да ми пуштиш некој денар, и ја сум чоек, и ја иам кирија за плаќање...
Ох и те како и е подобро.Ем не те гледа тебе секој ден,си ужива во слободата не ја земаш,не ја носиш на работа.Ем пари и праќаш.Мн паметна жена.Ти сигурно и праќаш мислиш ќе ти се врати
Не бре поред исфрустрирани женски дека ако живеела сама у стан под кирија ќе и било многу подобро. Уствари сите ние мажи сме биле манипулатори и шпекулатори. Му ги читам мислењата и во други теми све истите муабети и совети му ги даваат на жените што се во тешка ситуација и секој нивни совет е бегај подалеку од такви ко него, ама никад не сум прочитал од нивна страна некој добронамерен совет за да си седнаат паровите и да си направаат добар муабет и да се обидаат да си го спасаат бракот. Овие погоре од 10 мажи сигурно еден му се погодил ама и тој што е сеа со нив пак го копка тоа големата бројка на партнери... П.С ќе дискутирам со нив за неколку дена оти сеа се у П.М.С
Или подобро кажано брачен советник, секој што ке ти тропне на врата у канцеларија да напишеш не влегувајте внатре, подобро е да се разведете отколку да ме тормозете со вашите глупости.
Ова од лично искуство ти е со бројката,тебе те копкаше па затоа имаш два брака зад тебеСекој од себе си тргнува
Жими се, треба ова. Многу поубаво за една жена е да биде разведена и сингл. Ем слободна, ем пари од сите страни.
И у тие два брака ми влегувале у мој профил и ми го шпионираале јбг. Не заборави да ставе на вратата касичка за да ти ставаат железни парички при секое читање на насловот на вратата.
Само 10? 10 бројка ли е Спрема твоите една до две, верувам дека звучи ко Содома и Гомора, али човече... Мислам дека бившата била во право : досаден си и напорен до зла бога, фала пенису имаш пари, па не мора некоја и да те издржава