Тоа ми е најбитно , бебето да е во ред и колку можам да го заштитам, за џабе не седам дома и не избегнувам контакт со секој.....
Јас навистина не разбирам што е толку тешко јасно да се каже идат на работа трудни или не Брееееее живци искинавме ејјј 100 мејла им пратив АМАН
Девојки не си ги трошете веќе нервите на темава. Ќе знаеме сите конечно во понеделник. Мајки дај боже сите ќе бидеме не треба беспотребно да ги тенчиме живците на политиката нивна. Тоа е се политика и економија. Мислите стварно и они се секираат како нас. Само пари и моќ им се на видик и за жал веќе и кај обичен народ човечноста ја нема. Ќе поминеме низ ова на еден или друг начин, само господ да не чува нас и бебенцата.
Работава излезе битни се родените деца само, нашите се небитни. Тоа што не дај боже трудница ако заболи незнам со кои лекарства што не се штетни ќе ја лечат е друго. Ние еден парацетамол избегнуваме да се напиеме да не наштети на плодот ама не важно
Јас лично во таа изјава што цело време ја вртат не гледам како се опфатени бремените жени, со тоа се опфатени само тие што им завршило породилното отсуство, ама изгледа си оставаат простор за работодавачите сами да си толкуваат па овие да не се виновни што не заборавија дека сме посебна категорија.
Edna prijatelka sto i zvonea od firmata da pocne so rabota od ponedelnik vcera d,i se javile deka doma ke sedi
Aaa super, ajde uste malku ke se olesnish, dobro nekoi od nas imaat malku poveke do poragaj , bitno e dodeka e rizikot da sedime doma, eve denes 38 novi nlucevi ne e mala brojka... Dobro e sto konecno imame nekoj odgovor konkreten