Вака... немав имано сексуални односи од Ноември 2009. Пред точно 2 недели имав. Пред да имам сексуален однос, менструацијата ми доаѓаше редовно, сега откако имав сексуални односи (3 пати) ми доцни. Инаку односите беа со кондом, партнерот вели дека не свршил во мене, само еднаш почна и веднаш го извади. Дали има шанси да дошло до несакана бременост или ми доцни поради тоа што немам имано одамна сексуални односи? Однапред благодарам
за тоа дека си немала сексуални односи одамна нема врска со менструацијата. Сепак мислам дека ако односот бил со кондом нема шанси да си бремена освен ако не пукнал, шансите да останиш бремена од предсемената течност се мали затоа не се замарај почекај малку и јас мн пати сум била уплашена па ништо ако се замараш мн купи си еден тест од апека за да немаш сомнежи
по тоа што си го напишала не верувам да си бремена ама најдобро е да си идеш на доктор да си видиш од што ти доцни
Темата е заклучена бидејќи веќе постојат неколку слични во категоријата секс, како на пример следнава: seks/dali-sum-bremena-t424/1460.html#p484392