Држава: Уругвај Град: Село: Планина:Урал Река: Урал Растение: Уроф Животно:Утка Предмет: Име:Убавка @Billy Idol од кај ја ископа буквава одамна не сум ја употребила
Држава: Романија Град: Ресен Село: Раштак Планина: Не знам Река: Радика Растение: Ружа Животно: Рис Предмет: Рамка Име: Радица Буква Д
Држава - Данска Град - Делчево Село - Давидово Планина - Дешат Река - Дон Растение - Дрво Животно - Дабар Предмет - Даска Име - Дени Буква Н
Држава: Данска Град: Дебар Село: Десово Планина: Река: Дунав Растение: Дрво Животно: Дабар Предмет: Даска Име: Даница Буква Ш
Држава: Шведска Град: Нз Село: Нз Планина: Шар планина Река: Нз Растение: Шипки Животно: Штрк Предмет: Штурец Име: Шиле Буква Ќ ај бе сеа!!
Држава: (Кина) Град: Ќустендил Село: Ќафа Планина: (Килиманџаро) Река: (Кишавска Река) Растение: (Киселец) Животно: Птица кос/ќос Предмет: Ќумур Име: Ќазим Буква Ќ ај бе сеа! На буква на буква Х
In case you wonder: Ова не ми е стар профил. Држава Холандија Град Харков Село Хаџи Јусуфли Планина Хималаите Река Хадсон Растение Хибискус Животно Хидра Предмет Хелихоптер Име Христијан M
Država:Moldavija Grad:Minhen Selo:Marena Planina:Mmmmmm Reka:Morava Rastenie;Mirkov Zivotno:majmun Predmet:moliv Ime;Milena G?
Држaвa: Македонија Грaд: Македонска Каменица Селo: Мoрaне Рекa: Мaркoвa Рекa Плaнинa: Мaлешевски плaнини Рaстение: Мaрихуaнa мoркoв Живoтнo: Мaгaре Предмет: Микрoфoн Име: Мaркo Ц
Декa вo истo време сме пишaле зa М aјде прoдoлжи нa Ц јaс нa Г пa зa нaреднa ќе се дoгoвoриме хaхaхaхa