те сваќам. Ама не е прв пат поради дотичната да се јадат банови. Ваљда парата игра кај шо не може правдата. Шо друго..
А само што мислев да ја спомнам во темата госпоЖата (на која името не смееме да и го спомнеме) Интересно... со денови се пишуваат гнасотии на темата, никој не реагира, ама ако се спомне госпоЖата бришат со брзина на светлината @RainBow ?
До кога ми е банот на Абортус? @RainBow ? И отвори ја Прашања за форумот, да не шетаме по сите теми... Не знам кај треба да го поставам прашањево...
А зошто би те тргнала кога ти си таа што нон стоп вика дека треба луѓето да се кренат на некоја револуција..да се бунат..да бараат нешто... А ти од дома не излегуваш да протестираш на пример
Со цела почит кон тебе, но искрено мислам дека треба да се смириш малку. Знам , ќе пишиш која си ма ти да ми кажеш дали да се смирам ? Во право си , не треба јас и никој да ти кажеме што да правиш ама........ Многу грубо звучи кога ти на другите им кажуваш што треба да прават или ги подучуваш во нешто што ти мислиш дека другите не го разбираат. Ако ти делува форумот фрустрирачки , напрај пауза бе жено, одмори месец - два оти верувај ствараш нервози и затоа сама ќе приметиш у последно време ти одат многу членки контра. Се надевам нема во негативна смисла да ми го сфатиш коментарот.
Г'з ја боли неа а не треба ни тебе како ќе ти го сфати коментарот. Кажано и е стопати и ако мислиш со фин и културен начин ќе направиш клик да се свести...не. Увиена глава, убедена дека е револуционер.
Пишува дека сум барала предлози за 'револуција'. Некои го сфатија тоа како повик за вооружен судир. Не сакам да бидам поврзана со нешто што ни сум предложила, ни мислела. Пацифист сум.
A sto mislite da otvorime nova tema na primer Zadruga? Ili nema mnogu kako mene sto skoro sekoja vecer gledam?Ajde nekoe DA za Zadruga 4
Добро, која е логиката да не се бришат мислења на форумот, ако тоа го бара самиот автор на мислењата, без оглед на тоа колку се?