Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бугарски пасоши

Дискусија во 'Политика и настани' започната од aNy-to, 21 јули 2010.

1. HBO

HBO Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    31
    Незнам зошто лажеш пријателу, но дефинитивно лажеш. Од каде знам дека лажеш? Затоа што, по некое чудо, Јас дадов документи исто така во март 2016, а добив произход во септември. Интервјуто ми е за една година и 2 месеци од денот на добивање на произходот, т.е. октомври 2017. Така да, кој и да го чита ова, нека не паѓа во заблуда на горенаведениве лаги од циританиот член. Едноставно е НЕвозможно да сме поднеле во исто време, јас и сите нормални луѓе да ни дале датум за интервју за 15 месеци, а него за неверојатни 4 месеци. :) Beware

На stojanandov му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Johnyisnogood

Johnyisnogood Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Во ред мисли што сакаш. Иако немам причина да лажам. Нема проблем од Битола сум ако сакаш ќе ти кажам и кој сум.

3. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    И ако те донеси патот за бт, ќе ти покажам документите па ќе видиш по штембилите

4. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    koe ti e brojce i odma ke znaeme dali lazes a brjceto ne e maticen br tuku brojce sto nemoze da se ukrade ili zeme pari od banka pa pisi go
    ako tolku si iskraen.

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.801
    Секој со среќата. Не ширете дезинформации дека сите чекаат по 3 години. Мој близок и братучед ми го зедоа за 2 години, односно немаше ни толку, од интервју чекаа по 12-13 месеци. Битно е да ви е добар посредникот и да може да закаже интервју за пократок период.

6. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Без посредник си бркам работа. Посредниците собираат повеќе предмети и ги носат еднаш месечно или на два месеци. Покрај тоа вадат и дополнителни трошоци. Никој не работи за џабе. Затоа чекате долго

7. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    и да го пишам нема ништо да видиш. Сите знаеме. Единствено може да го злоупотребиш, и тоа многу лесно

8. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    pa napravi matematika I mene ke me fati 2 god od mart lani ima.godina pa sega cekam.promena

9. kristince51

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Epa bas sakam da znam kako mozam da go zloupotrebam zosto samo da proveris na stranicata do kade ti e tvojot proces ti trebat dva broja br. na intervjuto i br.na proishot a jas ti velam za brojot na intervju da go pises,sto mozam da zloupotrebam bas sakam da znam.

Последна измена: 7 април 2017
    На HBO му/ѝ се допаѓа ова.
  10. HBO

HBO Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    31
    Bash taka. Shto moze da se zloupotrebi koga nema niso kako forma za vnes, tuku samo mozes da proveris status?

11. kristince51

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Ama i za toa nemas dovolno informacii samo brojceto za intervju neka go pise ne i drugiot broj mene ne me interesira do kade e so procesot dobro sum zapoznaena so 2016 brojcinjata pa ke znam dali togas otprilika bil na intervju ili laze,inaku i jas za 3ipol meseci dobiv intervju ama toa bese vo2014 pobrzo odese sega mnogu tesko...

12. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Mozes zlonamerno a
    Од било која причина да го пријавиш. Извини секој си го чува газот

13. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Инаку немам што да докажвам. Од март 2016 та до декември 2016 го имам бројчето. Исто така ај проверете или прашајте од овие кои поднесоа документи во 2016 до кај се. Па ќеви биде јасно дали лажам или не

14. kristince51

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Ti treba da se lecis ,da jas sum od MVR i sega so brojce 123456 ke prijavam deka ne e tvoe ,brzo dobil intervju ,da go vratite nazad,ccc stvarno ili si nepismen ili si za psihijatrija.

15. Zokipoki898989

Zokipoki898989 Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Zdravo jad podnesov za proishod vo april 2016 a intervju imav vo otlktomvi 2016 vo bitola

16. Zokipoki898989

Zokipoki898989 Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Kako e kaj tebe momentalno statusot uste si na zadolzitelna?

17. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Da. Od koga go zedov isto e. Ocekuvam promena za dopolnitelno vo septemvri I konecno dekemvri. Taka mi e kazano

18. Johnyisnogood

Се зачлени на:
    27 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    8
    Dobronamerno ti kazav a dali treba da se lecam ne znam... uste nesto vrabotenite vo MVR se podlozni na proverka za dvojni drzavjanstva na sekoi 2 god. Kako vraboten znaes a jas od kaj znam... predpostavi

19. dibala

dibala Нов член

Се зачлени на:
    14 март 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Dali nekoj znae da mi kaze kolku se ceka za potpis od Precedatelot ?

20. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    луге јас сакам после празниците да подадам документи за бг пасош...знае ли некој што документи се потребни.....имам и потекло бугарско???