91××/2016 Молбата ви е разгледана от Съвета по гражданство с положително становище Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република България Чекам веќе 5 месеци...да не знае некој уште колку време ке се промени и што ке пишува потоа ?
Ja cekam 7 meseci i nekoj den, i toa nikoj nemoze da ti kaze ushte kolku ke cekame, a posle toa sleduva potpis ili nedaj bozhe otkaz vo zavisnost od toa koj kakvi dokumenti ima dostaveno ti posakuvam srekja tebe i na site shto cekame pozz
Дали тие што имате поднесено и добиено производ преку брат, сестра знаете дали треба да се носам дополнителни документи за дедо/ прадедо роден пред 1920? Фала однапред
Pozelno e da odnesis za tvija sigurnost, bidejki ako bratot / sestrata ima dobieno po stariot zakon pred 2013 samo vrz osnova na deklaracija mozi da te odbijat a ako ne odnesis gilemi se sansite da te stavat na proberka za da vidat kako dobil bratot/ sestrata drzavjanstvo
Deckiiii trgna rabotavaaaa i kaj mene e vekje potpisano samo da mi kaze nekoj kade sega treba da se zakaze da se podigne drzqvljanstvoto??? Jas sum preku bugarija
Na intervju bev 2016 godina vo maj a podadov dokumenti od roditeli na dedo mi bugarski dokumenti izvodi na vencani krsteni itn. Itn .. Falaaa se nadevam kaj siteee denes da bideeee
Na intervju bev 2016 godina vo maj a podadov dokumenti od roditeli na dedo mi bugarski dokumenti izvodi na vencani krsteni itn. Itn .. Falaaa se nadevam kaj siteee denes da bideeee
Честитки и со среќа на сите кои земавте укази. Сега и кај нас нека биде. Каде следите кој указ до каде е броеви некако не ми е познат тој дел. Следам само мојата преписка. Ви Благодарам
Dali nekoj znae kade moze da se proveri do kade e stausot posle intervju i na drugo mesto a da ne e na http://publicbg.mjs.bg/
“Молбата ви е разгледана от Съвета по гражданство с положително становище Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република България” Ja sam i dalje na ovom statusu, valjda ce i to uskoro da se promeni.