go dadov brojceto kaj tie vo bg sto mi brkaa rabota pa koga ke imam povratna informacija ke vi pisuvam
pozdrav svima! Ja sam bio na intervju septembar mesec 2017-e godine. Od 12.12.2018 mi pise “Молбата ви е разгледана от Съвета по гражданство с положително становище Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република България ” Jos uvek cekam, pa da li neko moze da mi pomogne i kaze mi jos koliko cu otprilike cekati? Unapred hvala svima i svima zelim svu srecu
Denes na sin mi mu e potpisan ukaz.Intervju 03.07.2017,maj 2018-finalen,28.07.2018-polozitelno,izdavanje ukaz i denes potpis.So sreca na site sto cekate potpis.
Колку би се чекало за од задолжителна проверка да помине во финална? И да е прашам, во Произходот и документот од ДАБЧ што го имам не ми пишува никаде бугарска адреса, тоа треба да го имам или постоело додека се вадел Произходот ?
Ана здраво, да те замолам ке моѕес да ми пишеш контакт од посредникот? Бидејки веке долго време чекам за указ.Ти благодарам многу
Дали на интервју треба да се носат некои документи и кои ? И доколку ги има некој прашањата ако може да ми ги испрати ВИ благодарам !
Здраво на сите имам едно прашање има ли шанси некако да извадам БГ Пасош и дали познавате некој кој посредува при вадење на БГ Пасош по регуларен пат некој сигурен посредник.
jas znam ama mnogu se iznamaciv so nego vo smisla duri mi gi pusti dokumentite sto pati mu zvonev do kaj si sto si da ti dadam kontakt probaj.
jas sum od tie 2016 sto bevne na intervju posle 2017 ne vikaa site dopolnitelno da nosime dokumenti taka da sega vo fevruari me stavija na cekanje potpis
inace posle mene sto bea 2017 na intervju samo so od strumica potvrdi sega minatata nedela im izleze ukazot srekja e toa koj kakvo vreme ke naceka
Jas bev na intervju vo ambasada vo Skopje ,mene mi rekoa da se javam vo septemvri da mi dadt pin da so data na raganje i pin sama da si gledam na stranata za grazdanstvo ,,,e sega ova sto zanci znaci jas ke se logiram so datata na raganje i pin sto ke mi dadat ,moze li da dobijam odgovor ,,,ke ve molam