Здраво дали некој правел обнова на бугарски пасош во скопје во амбасада ? да сподели како оди процедурата дали воопшто е можно и колку кошта дали се исплати или подобро да се оди во софија
Dali za site vazi obnovuvanjeto na dokumentite?jas sum na zadolzitelna,vo statusot ne pisuva za dopolnitelna proverka a dr lugje sto gledam I slusam,site odno o prakjaat I,vodi,umrenici,potvrdi od zdruzenie...I me interesira tie sto imaat vadeno potvrda,kolku ja platile sega?pozz
Denes odobren ukaz, formirana prepiska 11.01.2018. Kakva e procedurata ponatamy ako saka nekoj da mi gi napise potrebnite dokumenti fala
Молбата ви е разгледана от Съвета по гражданство с положително становище Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република България ova go dobiv pred nova godina a sega e 07 fevruari 2020 uste kolku se ceka ako znae nekoj da pishe ??
Ако може некој да ми помогне? Исто и мене ми стигна дека предстои указ од Вицепрезидента,, и сега човекот кој ми ги средуваше документи, денеска ми се јави и ми рече повторно да сум однела фотокопија од извод од брат ми и татко ми и фотокопија од молбата и од бугарскиот пасош на брат ми, и да платам 100 евра. Сега сите што ги прашав ми рекоа дека тоа не е точно, дека ме лаже само за да земе пари, дека не треба да ги носам овие документи пак туку сега само треба да чекам дали вице президентот ќе потпише или не. Ајде помош некој ако знае
Laze, ako trebase da nosis dopolnitelno dokumenti ke ti napisese kaj sto proveruvas do toj i toj datum da odneses, sega treba samo da cekas i toa e se, e sega malku trae toa cekanjeto potpis ama ke bide, i koga ke ti izleze ukazot ne mora so istiot covek sto si zapocnala da odis, so koj sakas mozis