Во оваа тема може да дискутираме за актуелни настани поврзани со ВМРО-ДПМНЕ. Во овој момент најмногу ме интересира ваше мислење за колку време ВМРО ќе дојде повторно на власт?
Дпмне додека не ги исчисти сите фотељо љубци ... и додека не го исчисти гнилото џаба е нема аир од тоа...Ако сака да направи нешто не треба се еден ист човек да биде на листа за пратеницк на листа за советници или кандидат А висока функција.... Мора постојано да се менува тимот и да се освежува...Инаку ќе забегаат како Гоца , Миле , Нинот
100% Беше поарно од сега... Криминалот цвета , ги пуштија сите убијци од затвор.Убијците на децата од Смилковско ги ослободија , секој дневно убиства , колку само деца и родилки умреа на пораѓај.Младите екстремно си заминуваат во странство 83 % од граѓаните сакаат да ја напуштат државава.Градежништвото е на нула, растот на економијата е најнизок во последниве 20 год. Што уште сакаш да ти зборам да не е добра политикава, продадоа се што беше од национален интерес, маме и ебаа на државичкава а сега уште кантонизација ни фали и ја ебавме Љуба за Божиќ
hehe.Па ти јаки размислувања имаш Ти не кажа нешто оаметно јас ти набројав еден куп на аргуненти а ти што кажа
@Deni87 Ај сега отвори теми и за другите политички партии, за да биде се рамноправно, без дискриминација.
Ова само треба да се разјасни малку, не се 83% од државата, во анкетата учествувале само 1400 гласачи, од нив 83% се изјасниле така.
@afrodita94 и јас на почетокот велев дека Груевски избегал кукавички и не оправдував, ама кога всушност разбрав како стојат работите, одма има смисла постапката. И не верувам баш дека си ужива таму, со оглед на фактот што му мислат. Му спремаа ликвидација, само цели човекот да спаси жива глава, не да ужива.
Даа сирот он, со пари на граѓаните од што ја сакаше државава.Зошто баш избега последниот ден пред да оди во затвор?Процесот траеше 2 год и сеуште трае. Ама се се враќа кога тогаш, си играа он и сите други со животни судбини. Тоа е и жално што луѓето уште го величаат, ама додека има овци има и стрижење
А другите за греови се немаат пари наши. Разликата е само што овие тука ги трошат и на одмори и зимовања во странство, а овој е побегнат одделен од фамилија и неможе да ги ужива парите како другите. На кој му е поубаво?
И Заев е моментално на одмор со пари од кутрите граѓани. Си го лади после продажбата на државава, за разлика од овој што немаше друг избор. Зошто избегал последниот ден, па заради отворените закани. Следи малку што велат и други политичари, не само овие западниве. Што го спомна сега величањето и стрижењето? Да не мислиш јас го величам и правдам или сум овца само затоа што сум разбрала поента и го оправдав што одлучи да замине?