SAkav da glasa jaska, ama dalekU su mnogu vija glasejte za mene. ZaoKRUZite rtoj btrojooo so e na kralo na MAKJEdoniJA, oti od Asrlaija e daleuu. Ete, taka POZZ i glesajte.
Нас во штаб ни рекоја во 7 да сме нацртани пред гласачкото место во родната населба, а после да одиме дома исо моторна пила да правиме галама низ двор задаги разбудиме комшиите хехе и даим кажеме да заокружат 13. Некасе живииздрваи какоим текна. П. С. Ве молам полека коментирајте со низок тон зада него вознемируваме господинот Јаневски...гледате на претходната стрна се жали
Брача и сесриии!!!1!1!1! Дојде долгоочекуфаниот ден. ПОБЕДУФАМЕ!!!!111 @Јаневски ПОБЕДУФАМЕ!!!111 Посс до сите!1 Се гледаме на прослафата..
Ќе ги изгазиме !!! ајде режимот да продолжи да не остајме да ни ја продат нашата златна Македоничка, да живее Вемеро, да живејме и ние со него, да ни е жив и здрав Николче наш. Рдувајте се македонциии, режимот продолжува, Вемеро в срце !
Da ss soberime brajca site zajedno i da soberime pare ,da i kupime muz od albanija na jadranka jociii , ajde brajca site zajedno da se splotime Bog da te cuva od neonadena zena
https://www.facebook.com/meri.jordanovska/videos/10154807585676583/ Кој рече дека е лесно............
Mene nogu mie zal deka nemozeme da glasame nie od Astrelija na ovie izbori ama kakoe Gospod nikoj nee. Veke se sobirame po domovite na partijotite makedonci ovde vo tugina i ke slavime za pobedata na carot nad predavniko zajef. Ke ima muzika jaaa izlezi grujo jaaa izleziiii bratu na pendzereee eheee dagi vidis grujooo komititeee eheee i macedonian food hehe malku. Poz.
gOLemi posdravi od macedoniaaa!11 bas ni je sal za nasite braca i sesri vo tugjinaaa VRATETEESEE!!1111!!!!1 Nofa era ke bide odseka!13
Dusickava mi se polni koga ja gledam nasata mila macedonia vaka obedineta za lavceto nase nikolce da mu dajt se najubavo site sne go izglasale da moze da ja vodi ovaa bibliska zemja uste 1000 godini. Nekoi vikaat deka kradel ako i taka neka kradi ama isto on i gradi i sega makedonija e svetcka sila. Klavajte glasoviiiii. Site ti se plasat makedonijo. Vecna da jee. Greetings from Australia da mi se zivi zdravi vnucite i zetot Risto koj ni montirase satelitska da gledame sto se slucuva vo tatkovinata...
A OTI MIJE TUKA VO WINDSOR ONTARIJO DANE MOZIME DA GLASUVAME ZA GRANODACALNIK PRI NAS VO SVINJAREFCI DAIM NAEBAM PREDAVNICKA SEMKA NA CRPNATIJO A ONIJA IZBEGLICINE OD SIRIA DAIM GRADAT STANOJ SO JACUZZI I WATER BED PU DAVI SE PLUKNAM
Licnio nas i vo porazi naoga vremme za svojo izglet puknettte dusmani te cekame pastiru da vikame ko ulaj iako izgubifme pozzz ok?