chill se shalime samo ... ne e za dzabe vo nasmevka temava napravete i tema za sdsm i dui i dpa i tamu ke se shalime
JASKA VIDOF PRED TRI DENA KAZAJA OD INSTUTO PAVEL SHATEF DEKA NASIVE POBEDOJA VO SVITE OPSTINI OSIM KAJ SHIPTARIVE I SEGA NA SITEL NE KAZVAT NISTO SOSE SLUCUVA BRAKA I SESTRI POMAGAJTE AMAN NESTO SE KUVA KEJA ZAGUBIME NASA NAJMILA MAKEDONIA EVREJTE IMAT NAPRAENO NESTO STOPOSTO
јас соцело срце него признавам овој пораз. неможам да прифатам ида разберам како се случи ова??11!!????? сега ќе одам пред влада и лично ќе разговарам со зајеф. сите сме нервозни во штап иве молам немој да не нервирате. ете толку.
Jas sakaf da i pisan na Ivonceto, drugi put da ne lypa tolko na masata moze stakloto dago sokrsi. Nikola jet nas spasitel111 napravi analizi kazi im na predafnicite deka see mesteno poracuvano da se napravi nekoj kill, ti i vMro sfe nasa ta gordos'!!!!!!1!!1!! Glasafne nije od Dijasporata, werni do srz. Macedonija vecna da jet cela dajet i najcista da jet!!21!1!
Brajca cestitooo pobeds jeeeee veteruska ako citas pobedifmeeee zajef odi si vo to seloto muritino sadi kompireee , napredd caro nasi nikolaaa
Ја слусхнав дека синовите дома зетовци ќе носеле а керките ке носеле снаи. Ви реков дека сите че станеме геј човеци дека Зајеф дојде на власт. И мигрантите вече доајгаат. Ајсо здравје! 11! 1!
Brajcaaa dali je sesra sona tarculoska predavnik ? Zostoo pee pesna za zajeff a ne za caro nasi ?!?211 a brajca??2211
Mamaaaaaa just killed a man Put a gun against his head..... Mije treba da zborvime na makdonski , ako peejes na drug jazik togas ti ne ja sakas makdonja Da zivejt caro , da zivejt makdonja
Soneto Tarcullovska predavnik ??!!??! Neee nikako toaa ! Nesnmee da se sluki !!1 Bratot Jovan ovaj Johan de cje poginese za Mackedonia a vie sestra Son€ predavnik ja napraifte ! Ami im tfrebale tie parite deca ima , srejca sto carit ima goolemo swce pa im pruzil pomos odma , mislam svirte znajeme kako e bez maz vkujci da se zifee , gospot neka go blagoslovi carit i da go pozivej oti cje pomogne i na drugi lujge . Ovaj Zajev se zdruzil so gjavolot ( pu pu ) i ja zede Mackedonia vo sfoi raci so sila go trgna carit od vlasta , ee sto ti prai gjaolot ( pu pu ) pri oci slep cje bides i ce si ja nosis drzavata vo dupka
,, I -- DA - NE -- OREKINE -- SO - PIENJETO --- GOKEM -- FRAER - E -- ...---- SITE -- OD -- SDSM -- SE ---- DECA -- NEDORASNATI --- I -- NAPATENI -- VO -- MOZOKIT - A -- VO -- GEBOT --- ??????--- KOLKU -- SAKAAT -- NEKA -- IMAAT --- ---- DZABE -- IM -- SE--- REJTING --- RENOME -- SO -- PARI -- NE -- SE -- STEKNUVA - I -- GRADI --- POGOTOVO -- SO -- PARITE -- OD --- SOROS --- ---,, Кажа за Шилегов дотичен Славче од Фб со Богоројца на профилна... Едит : ,, ZABORAVIVTE -- SAMO -- DA - IM -- KAZETD -- NA -- NOVINARITD -- DEKA -- ????-- SIGD --_-- JAZICI -- GI -- ZNAETE -- SAMO - GI -- MIKSATE -- SO --????- JAZIKOT -- PDAVIFS -- KOTSL -- I --???--- I --- ???-- I --?- -- IIIIIJJJ --????--- PRAVITE -- SE -- VO -- EDNO -- I -- ??????--- ZBORUVATE ????---- --- NEMSKI --- --- HO --??-- HO --??-- HOOOOOOO----,, И плус го има Грујо на кавер... NARODE --????--- OMLADINO --?????--- MLADINCI -- OMLADINKE -- IDNINO -- NA -- DRZAVATA --- MAKEDONIJA -- --!!!!!!!--- SLUSAJTE -- ME -- DOBRO -- ??????+++------ IMETO - NA -- GOSP. -- N.GRUEVSKI --- NEMOJTE -- DA -- GO -- SPOMNAL -- NEKOJ -- VO --????-- --+----- ***--- NEGATIVA --*------ SAMO -- VO -- ?????--- •••÷ POZITIVA -- ÷••• -- UPOTREBUVAJTE ---- GO -- I -- SPOMNUVAJTE -- GO -- ...----*------ KE -- BIDE -- N.GRUEVSKI -- PRISUTEN -- NA -- SCENATA -- POLITICKA-- VO -- MAKEDONIJA -- DOLGI -- DOLGI -- GODINI ---....---*------ TAKA -- NAREDI -- GOSPOD -- ????-- I --- JA -- !!!!!!! -- ISTO -- E -- ----+++------ AMIN --- KOMENTARI -- DENESKA -- NA -- F.B. -- OVOJ -- VAKA -- ONOJ -- TAKA --///--- A -- NAJ -- BITNO -- MI -- E -- EDNO -- DA -- IM -- PREPIRACAM -- I -- KAZAM - NA -- CELIOT -- MAKEDONSKI -- NAROD ---!!!!!!!------*------ AKO -- GOSP. -- N.GRUEVSKI --- JA -- -- NAPUSTI -- POZICIJATA -KAKO --- NAJ -- DOBAR -- ????-- LIDER -- VODAC -- NA -- VMRO -- DPMNE -- I -- NA -- MAKEDONSKIOT -- NAROD -- ((-- NO -- NACIO --))--- I -- EDEN -- OD -- NAJ -- DOBRITE -- I - NAJ -- CENETI -- PREMIERI -- SO -- OGROMNO -- RENOME -- VO -- I -- NADVOR -- OD -- DRZAVATA ---+---- -- MAKEDONIJA -- NEMA -- DA -- NAPREDUVA -- I -- DA -- ODI -- NAPRED --KON -- EVRO -- I -- NATO -- INTEGRACIJA -- ---++---------- I -- _SE -- KE -- TRGNE --- NADOLU ---- I -- IDNINA -- ZA -- VAS -- NARODE -- MLADINO -- KE -- N.E.M.A. ----++----- SAMO -- OBEDINUVANJE -- NA -- MAKEDONCITE -- MEGUSEBNO -- KAKO -- STO -- E -- SO -- OSTANATITE -- NACIONALNOSTI -- VO -- M.K. -- I -- SAMO -- FORMIRANJE -- NA -- DVA -- BLOKA -- ?????---++ -- DESEN --I -- LEV -- OD -- NAJGOLEMITE -- PARTII -- VO -- DRZAVATA --- A -- OSTANATITE -- PARTII -- KOJA -- SO -- KOGO -- SAKA -- VO -- KOALICIJA -- NEKA -- BIDE -- ZNACI -- ????---- POZICIJA -- I -- OPOZICIJA -- MORA -- DA -- IMA -- KAKO -- I - VO -- SITE -- DRZAVI - VO -- SVETOT -- NO -- SITE -- TREBA -- DA -- RABOTAT -- VO -- PARLAMENTOT -- ZA -- N.A.R.O.D.O.T. --- I -- DA -- GI -- ZASTAPUVAAT -- INTERESITE -- I -- BARANJATA -- NA -- NARODOT ---ZATOA -- STO -- N.A.R.O.D.O.T -- GI -- ???????-- IZGLASAL --?? -- IM -- ??-- DAL -- GLASOVI -- I -- GI -- DONEL -- NA ---+-- V.L.A.S.T.--+-- ..........--- IMA -- I -- DRUGI -- OPCII -- FORMACII -- NA -- VODENJE -- DRZAVA -- A -- TOA -- ZAVISI -- SE -- OD -- PARTIITE -- I -- NIVNATA -- PROGRAMA -- I -- CEL --- ....-----*--- A -- SE -- ZA -- ---**----------*---- ***---- N.A.R.O.D.O.T --***--- MORA -- DA -- RABOTAT -- SITE -- GRADONACALNICI -- I -- POLITICARI -- ---*----_--+--- AMIN -- +-----
Amori cuti tamu predavnik je sona za zajef ima pesna peeeno ne i je stram a?!2211 brato johan herojo nas je frli niz balkono a toj si imal maka ,eve zosco ,zaradi pesnata za zajefa , a caro nasi i dade 5000@ za da pejt za zajef a ??211. Brajca gospot ce i vratit na sona sto mu prajt take na bratot herojo johan !!111 Toj gniesew po zatvorine za da pejt ovaa za zajef dzaolon ?? Za seljako od murtino ??? Za grev je brato johan trebit uste 50000@ da mu se dajt , so mu prajr onaa onakaa a brajcaa?!?!!!
Слушате ли предавниции??!!1 Такае, несе криат Јохан и Соња, они се пример за семејни вредности, херој патријот македонцки и жена мајка краљица, сите можеме само да сонуваме за таков брак ко нивниот, окејј?!?!1 Позз до сите поддржувачи на нашата гордост, нашите примери Јохан и Соња
N€ma pr€davan€ bracja i s€stri ! A za Son€to .. moz€ vo pravo sf€ , ami n€ mi trkna m€n€ na onaa p€snta za Za€f sto ja imas€ p€€no ! Ubavo m€ pots€ti ! JOVAN ovaj JOHAN BRAT SAMO NAPR€D ! AKO PAK P€VA ZA ZOKI P€SNA , ZIVA ZAPALIJA !! N€ IM DOACA UMOT NA TAKFIT€ SO FRLAN€ OD TARASA !!/