Mnogu dobra pesma ova nese krijam bas kako na vremeto branko koga se kriese se secavate li braca makedonci
Opjasen je nasio caro , za svje go biva , tito ne mu je raven brojo trinajeset za caro zaokruzjetego brajca i sesri
Samo predavnici mozat da pomislat deka temava treba daima naslov sdsm i dui...ovda e za vmro i taka 4e bide!!!!!! Otvorajtesi drugi temi, a ovoa e za patrijotot kole !
Taka je brajca ova je tema za caro nasi od gospot praten a ne za dzavolo zajef sto ja prodade makdonja !!111 Edna zena mi rece deka go sonvela isus gospot i rekol nikola e spasitelot na makdonja i rekol ce se vratel da vlade so makdonja dveiljadiosumnjaesta vo mart izdrzete brsjca i sesri usce malku eve go maj kaj e mart de a dzaolo zajef ke odel vo meksiko tamu ce izbegal Da zivejt nikolaaa nisco ne ti moza nikolaaaaa samo napret caro
A koji se tie sds i dyi ? somnitelni lica ? Dane mu anpravat nesto na Nikolce nash ? Lelee dase sobereme site da go obezbedime carit nas . Ovie sds dyi gospot zbaj koji se i sto ke nu napravat na Kole nas !! lelele nemoj boze na gjaolot ( pu pu pu ) da go ostavus Kole nas , pa ti ni go pratu daja spasi Mackedonia , sega da go ostajis na gjaolot ( pu pu pu )
Vemerooooo vemeroooo denska ce slavimeeee sesri i brajcaaa so gospot napret ce slavimeee za caro nasiiii a zajef predavniko vo murtino kompire da sadi ne e toj premijer da ni bidi sto bi kazal brato nas amdi bajram samo morkov i kafez brojo trinajeset brajca da zaukruzite samo napreeet vemeroooo vemeroooo
Све се руши и све пропага околу нас....Доктори се тепат на работа, учители незнат еден предмет да оджат а влада решила името на ајродромот даго мења....Ете до тоим дошло. Менувајне на името на ајродромот стриктно во нИКОЛА гРУЕВСКИ! Друго име неможе и несмее даима! После Александар Велики, се знај кој следува даго наследи името а тоје царот! После Велики, цар е гРујо!2 Ве повикувам на масофен протес !222!!1!! Со @PogbaPol се договоривме за инвормациите...Може или него или мене дане конкатирате!
Meneda mni obezhbediye mesyto !!1? Obavesno doazjam Kakof Kire kakof Boriz , samo i wedinsytveno KOLE LAFOT NAZ !?!
SAMO LAGI I KLEVETI SE SLUZAT SOROSOITITE OD SDS KOGA NIKOLA KE ZAMINE KE ZAMINE I MAKEDONJA!!!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAH E NEMA DA GO GLEDATE OVAJ FILM SOROSOITI EDEN E GRUJO DO KRAJ SO NEGO http://civilmedia.mk/gruevski-ostavka/
Brajca i sesri neko mi kaza vo koporacija dek sakale da go menvet nikola caro nasi , toj dzavolo od murtino zajev za sve je kriv ajde da odime na protesti ksj zajef ,zosto da ni go menvet caro nasi a ? (I sedvici so sarska pleskavica ke davale ) I brajca ce protestiraame i imeto na ajrodromot da go krstet "Nikola car pogolem i od aleksandara ". Za inajet od komunjarite ajde brajca i sesri site zajedno po sendvici
Mora da gfo spasimne carit nas !?!! Nikojk ne smej da ni gi cepnui !?! Kako toas kje go menavale ?!? Ajfe na protestyi sfite !?! ( i sok kfe imalo mi kazaja os staboty i toas ne kakkf bilo samo Koka kola deka Vmrr e brend !?! ) .