За што протестирате? Па кој ве тераше да фрлате столови и да кубете жени по собрание. Насилниците во притвор треба да бидат таму им е местото.
Дават сендвличи плус ракија дасе загрееме на ладново. Уште несте излезени? Ајде што чекате незнам. Ќе го затворат Бетмен бес вас. И јас сум терорист! И јас кршам глави на пратеници! И јас ја сакам земјава!
Ojme sesre!!111. Taka jee nije sme terorist ce ja branime makdonja od zajef zajedno so caro nasi 111!!! Site zajedno
Je suis Бетмен, оп-стоп! За вас не знам, бирајте си други #ГордиТерористи #ОтпорНаТвитерИнтелектуалата (да да, озбилни се ) Spoiler
Nema pari sessre za pleskajci,samo salama i kackaval tenok ko mozokot na Crpko predavnikot belosvetski !!11
Ако не дават сенвиЧ не идам за џабе, пастирот ни нареди сите да сНе таму, за да ги спасиме браќата уапсени, мора да се послуша ова, еве се закревам пешки ќе идам мора да сум во првите борбени редови !!!!
SO SAKAS TI PREDAVNICKE SEGA PROTESTIRAFME ZA MAKEDONIJA DA NE BIDE PREDADENA NA SOROS I ALBANIA A JA DADOVTE SEPAK NASILNO IZBRAFTE PRECEDATEL NA SOBRANIJE I ZAEF ZA PREMIJER NASILNO DOJDE. NASILNICITE STO GI VELIS SE PATRIOTI A NE PREDAVNICI KAKO TI