Mene od stap mi kazava deka serijata familija markovski e od sds i da pisuvam na fb losi komentari za toj stram da go nema na televizia
so e toa imsomnija? toa kletite predavnici nekoja kletva ti frlile, magija ti napravile. vidi gatackata nasa partiska so ke ti kaze. kleti predavnici
VE SKAM MAKEDONCIIIIIIIIIIIIIIIII KADE I DA STE!!!!111111 NEKAKO SE ZAPIV VECERVA IZVINIETE SO RAKIJA DVE PA MI TEKNA DA PISAM VE SAKAM SITE EDNO IME IMAEM VO DUSA GO NOSAM
taka e sestre, na 15 oktomvri- ilinden ke mu pokazeme na narodot kako se brani rzavata. peti ilinden ke bide toa. ili ilinden na 8 septemvri bese?
eeej kolegi senvici, da gi dobiјame ovie izbori na celo so nasiot mesija od gospot praten nikola pa gospogata mirka ke ja izberime za presedatel mnogu pameten zenicka i horhe ke go krunisame kral makedonija monarkija kaj ke ni bide krajo posle, kaj go ima more to i kral i pretcedatel nie ke bidime lideri vo regionot i vo svetot!!11 cao crpko crpkoski kanibal murtinski
Sabaljevo se razbudiv okoku 8 i petnaese i pre to sonvev su odela po pato i se opuliv vo nebo i vo neboto pise nikolaa gruevskiii !!11 brajca i sesri to e poraka od gospot da glasame za nikola caro nasi spasitelo ispraten od gospot , da izlezime site i da ckrtneme za trinaese
brajca i sesri pozdraf od asralja so pesmata./. vecna da je makdonja,, ve posdrafuva bratot vi klime od asralja..
jas braka so alexandrovo oro ve pozdravuvam, alexandar makedonski sto go igral, direkto od melbourne, ostrelija snimeno. toj najuvafiot na videoto fnuk mi e
www.fokus.mk/gruevski-ne-se-borime-samo-da-pobedime-tuku-i-da-gi-osvoime-srtsata-i-mislite-na-site/ Taka je pastiru nas, so lubof ke gi pobedeme!11! Taka se saka makedonia a ne so pari sorosoitski prokleti da se pozz
Ajde brajca i sesri da ideme po kujcite na nasite selanci sogragani i da im dajme majci so vemeroo i caro nas nikola , ako nekoj se buntova dajte mu opaljac od vemero da go ubedite da glasa za caro nas pobedniko na izbori na petnaeset oktovri , i da go zgazime zajefa toj predavniko od murtino to seloto
JA PRONAJDOV OVA PESNA NA JUTUB I NEMAM KOMENTAR AMAM KE PISAM KAKO NE MU E SRAM VAKAV PESNA DA ODI KAKO MOZE OVIJ NARKOMAN DA IMA LAJKOVI ZA PESNAVA ODVRATNA, OK ZA ZAEV MOZI PESNA OTI I E NARKOMAN AMA NIKOLA!!!! NASIOT PATRIOT NAJGOLEM!!!?!?!?!? SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! KAKO MOZE NIKOJ DA NE GO PRIJAVUVA A DA JA PRIJAVVUAT NASATA BIBLISKA MAKEDONJA NA PRODAZBA!?!??!!? AJDE BRAKA PATRIJOTI PRIJAVUVAJTE JA PESNAVA OD DROGASOF!!!111 DA ZIVEE MAKEDONJA
NIJE SME POZABEGANI STO NE GO PRIJAVUVAME SRAMOTA SME ZATOA ZAJEF KE JE PRODADE MKD I VAKVI KE IMA PO TELEVIZII KO OVAJ DONPLEJ E TAKA