Тифани и јас го имам истиот проблем сега...и сум загрижена стварно...што точно ти кажаа на лекар и дали ти дадоа некакви лекарства?
Бело прање Може ли белото прање да ја промени својата боја поради зголемено количество на шеќер во крвта?
Бело прање Самото бело прање не ја менува бојата поради покачено ниво на шеќер во крвта, но ако се јави кандидијаза како резултат на покачен шеќер, значи, белото прање ќе се промени - исцедокот ќе стане белузлав, во вид на парчиња, како урда, придружено со чешање и црвенило.
Бело прање Кандидата како бактерија нормално е да ја имаме во организмот, како и одредени други бактерии нели.. Кога се намалува имунитетот, при настинки и пиење антибиотици, при премногу стресови и слично, или пак премногу миење со сапуни или интимни гелови, вагиналната флора се уништува, кандитата се активира и напаѓа Кога сте настинати и пиете антибиотици, најдобро ви е да ги конбинирате со по едно б-комплекс и немате гајле
Бело прање Zdravo jas iam 13 godini i normalno iam beli pranje no ne mi e normalno cudno mi e .. imam nekkvo sivo-bela boja i mirisa ama ne mn jako sho moze da bide toaa ? ako znae nekoj ve molam kazete mi .. :/?
Бело прање Mоже да биде од настинка...кај секој е индивидуално...поинаков мирис, густина, па и бојата...ти си мала и сигурно се работи за настинка или си пред добивање
Бело прање јас имам редовно ама редовно кандида и никако не се губи цели 7 месеци и кога бев во македонија гинекологот ми даде едни селиконски ЧепЧиња има кутија со 6 има со 12 мене ми даде од тие 12 и секоја веЧер ги ставав и проЧистува бреее немам зборови како ама ете немозев да си земам на аеродром не ми дозволија и сега се плакнам со камилица пијам камилица и користам едни таблети на природна база инаку норамлно е да се има кандида секоја втора жена ја има
Бело прање Fala najmnogu na site eve i dobiv vcera! <3 [mod-kirilica:bw3voxmy][/mod-kirilica:bw3voxmy]
Бело прање Во 1 литар вода растворете 3-4 супени лажици јаболков оцет. Со растворот се прави тоалета на гениталните орагани во период од неколку дена. Постапката ќе ви помогне за превенција од candida инфекција и спречување веќе постоечката мала инфекција да премине во посериозна. Проверено!
Бело прање i sto pravam posle so taa voda?se plaknam li ili sedam vo nea a?*posto jas veke so meseci se boram so kandida, medicina nisto ne pomaga osven edni vaginaleti sto gi zemav vo mk ama tuka nemoze da se najdat istite a za ova kazimi podetalno da probam ok?pozz
Бело прање Белото прање се менува нон стоп, не само од бактерии - во текот на циклусот е нормално да се менува, може да се промени при настинка, при обично преладување и слично. А бактерии - ги има доста, ама секоја дава плус симптоми, а не само промена на белото прање.
Бело прање Малку ми е сменето скоро не се ни приметува, а не ми прави никакви проблеми, напротив дури и помалку го има од порано
Бело прање здраво на сите нова сум, се пронајдов у проблемов па да пишам . би требало да добијам за некој ден, и има исцедок без мирис ама доста густ, по боја бело-жолт и последние два дена некако ме чеша цел интимен дел нормално ли е оваа??? мн се загриживвв, само на тоа мислам поздрав
Бело прање Се работи за кандида дефинитивно. Густ исцедок, без мирис и чешање.... Јас од кога се откаав од секојдневни влошки и боди веќе ја немам оваа мака. Пред некој ден облекоб боди и до вечер еве ти го пак белото прање. Но ми текна, го извадив и се стабилизира работата. Дефинитивно вака е раат.
Бело прање фалаа и што преземате за кандида???? сум пробала со камилица и сода бикарбона ама слабо резултати некако. друго чаре????? да каже некој?????
Бело прање За кандида Canesten. Има и крем и вагиналети. А по бел свет има и средство за перење на долната облека, за да се дезинфицира (мислам кај нас нема) за да не се врти во круг инфекцијата.