Бело прање Мене ми се има случено само еднаш, пред неколку години кога уште не ми беше регулиран циклусот и добивав нередовно. Почекај да видиш следната менструација како ќе биде, ако биде пак со променета боја посети гинеколог.
Бело прање долг период се измачувам со тоа “ бело перење“ и конечно мислам дека се спасив,ако може така да е изразам бев на гинеколог и ми ја препиша таа стандардната капсула, онаа што се пие само 1 но нема фајде од неа, меѓутоа ми даде и некои капсули, се пијат 2 пати на ден (јас ги пиев по 1 на ден) и стварно сум задоволна....КОНЕЧНО СУМ СУВА еве ви линк па мозе да прочитате http://www.jglprobiotici.com/lactogyn/
Бело прање Денес прочитав во весник за овие апчињава,има некоја друга информација за нив?дали мора да се препишани од гинеколог,или може и на приватно?
Бело прање не се воопшто штетни, всушност се нешто како витамини, ја нормализираат рН вредноста во вагиналната флора, која доколку е покачена предизвикува разни инфекции и бело перење....може да се купат и приватно, не одат на рецепт.....но сепак, како и да е, треба најпрво да се отиде на гинеколог!!!
Бело прање незнам каде точно да го сместам прашањево али ајде се репив тука значи , исплашена сум незнам што е работата , имав менструација , до пред една недела , си бесе све нормално , ми ттрае недела дена ми заврши и се е ок , ама еве веке 5ти ден од нејзиното завршување забележувам дека ова белото прање не е веке таква течност како бело или да речеме прозирно него ми е темно кафено , или црно , значи неам мн ама ми се појавува како да ми е последен ден од менструацијата ама веке 5 дена е вака , му се има на некој нешто вакво слу4ено ???
Бело прање Ништо страшно не истекло на време па истекува сега .Доколку продолжи и во наредниве 3-4 дена појди на гинеколог иако мислам дека нема место за паника .
Бело прање Би сакала да прашам дали некој знае кои се причините кои предизвикуваат бело прање? Дали е поради начинот на исхраната можеби или...?
Бело прање сега ве читам и си мислам, Значи бев на доктор некаде околу 15 мај мислам дека беше, имав голема инфекција проследена со чешање, пецкање и тоа не беше бело прање тоа беше како делови од сирење . Докторката ми препиша вагинални таблети poliginax значи не една доза,туку две 12 вагиналети. Ми препиша и апчиња за да ми дојде бидејки ми каснеше 5 дена. резултати од брис и пап не сум била да ги земам бидејки таа моментално е во странство. Инфекцијата целосно се исчисти, значи од пред 15 мај не сме имале односи со мажот ми и сега се мислам дали да почнам или да ги чекам рез од пап и од брисот . за него не ми даде никакви таблети
Бело прање Здраво девојки. Накратко, нормално е да се има бело прање ама кај мене последниве 4 дена претера ! Значи последниот сексуален однос со партнерот ми беше пред 5 дена (со тој партнер сум 1.5 год). Оттогаш забележав дека имам многу бело прање како парчиња да ми паѓаат во шољата, и некако е премногу густо. Бело е, и нема миризба. Исто така, осетив и болка на усните на вагината но ми помина за брзо, се мачкав со маст канестен. Исто и чешање имам во пределот околу усните. Користам вагиналети со кантарион и канестен маст , ама абер нема - ни белото прање е намалено ниту пак чешањето ? Во меѓувреме пијам капсули за слабеење Слим Лајн. Дали имам кандида или во друго е проблемот ? Моментално немам време да одам на гинеколог за некој ден заминувам на одмор а имам испити за полагање. Помош?
Бело прање Многу е веројатно да имаш кандида, според сите симптоми што ги наброја. Многу често се појавува кај нас женските, но сепак за да знаеш сигурно треба да одиш на гинеколог, а тоа е работа за која секогаш треба да најдеш време, сепак за здравјето се работи.
Бело прање Многу сум испасена и ве молам за помош! Jас имам бело прање одсекогас но последниве денови почна да ме чеша! Не знам што, е ако можи некој да ми кажи што можи да е и кои се последици ве молам!
Бело прање za da ne odam na ginikolog moze lii nekoj da mi kaze so da napravam .. znaci imase gabicna infekcija i so otok i belo pranje i cesanje i crvenila ... Redovno se mi so caj od kamilica stavase betadine i bebesko pudro bekutan .. Sega pocna da stavan i krema Kansen i crveniloto, beloto pranje, cesanjeto mi minaa ama otoko mi e namalen i uste mi stoe taka veke 3 nedleiii ... treba li i nesto drugo da stavam iliii ??? [mod-kirilica:1qh2uacu][/mod-kirilica:1qh2uacu] [mod-tekst:1qh2uacu][/mod-tekst:1qh2uacu]
Бело прање Ќе мора да одиш на гинеколог, штом отокот ти трае подолго време. Нема зошто да го избегнуваш, и тој е лекар како и сите други
Бело прање пробај измивај се со 1 лажица сода со 1 литар вода завриена наутро и навечер и после намачкај се павловиќева