здраво феминки ВЕ МОЛАМ за мислење значи пред две 17 дена имав односи со дечко ми и некако кондомите беа суви и при пентрација пукнаа (2 пати). После тоа некако имав мааала болка ама не мислев дека е нешто сериозно. 5-6 дена после тоа осетив болка на отворот од вагината, како боцкање - значи нема пецкање при мокрење, нема чешање, нема чуден вагинален исцедок и сл. и еве денес пак да имаме односи со дечко, имам болки при пенетрацијата кога се допрам значи на отворот ме боли, како да ме боцка. Си мислам од гумата од кондомот да не ме има некако изгребано ... се јавив на гинеколог и ми кажа дека слободен термин има на 29... Мислете дека е нешто сериозно и под итно да барам друг гинеколог ???
користиме дурекс, обично немам проблеми со влажноста. Ама еве веќе 3 пати по ред пробуваме да имаме односи ама ме боли. вака гледав да не има надворешно и може дека сум малце параноична има како кожичка (не знам можно е да си била таму ) и кога допрам како иглички да имам ... не знам се плашам да не е нешто сериозно
Zdravo devojki pred 2 dena za vreme na seksualen odnos zabelezav kafeav iscedok a za da mi dojde rano e iscedokot nema nikakov miris i deneska e oskuden skoro i go nema dali treba da prezemam nesto? se ivinuvam za latinica od telefon sum
Na 14.02 treba da mi dojde, imavme samo dva pati seks so kondom. Mene mi se pojavi belo pranje ..kako liga i na eden del kako urda :/ Sto bi mozelo da e toa,normalno li e? Prv pat mi e vaka..
Кафеав исцедок може да се јави за време на овулација и е нормално трае различно ден два или три и количината е индивидуална меѓутоа никогаш обилно, едноставно ги обележува само гаќичките. Пресметај дали си во овулација
Тоа што ти изгледа на урда може да е кандида, дали имаш други симптоми иако некогаш се јавува без никакви симптоми и може да е самолимитирачка
Здраво девојки Веќе 2 дена имам некој чуден исцедок, така малце лигав со светло кафева-жолта боја. Уште ми е рано за менстурален циклус. Може ли некоја да ми помогне?
Што може да значи бело - проѕирен леплив секрет без миризба? Пред 5 месеци правев пап,брисеви се беше во ред.
Матичниот гинеколог. Не е болен, зима само брис од ѕидот на вагината и матката со едни стапчиња (личат на долги стапчиња за уши), тоа не се чуствува.
Здраво одкако ми заврши менс. Која траеше осум дена една после 6 дена добив бело прање онака во нормална количина и потоа почна да намалува полека па денеска е сосема безбојно што значи ова а треба да ми дојде за шест дена
Ау Гоподе не знаев дека е мажите добиваат мензис???????????????? И не труј веќе. Дај онаа девојка ти да си отвори профил срамота е ова што го правиш или тролаш.