Модерно е сега, заеднички профили, де на фб, де на фемина За девојката (дечкото нека мижи, хаха): Инаку нормално е да имаш различни типови на секрет во текот на месецот, се дури нема чешање и лош мирис!
Znaci vidi vaka nemozev da napravam profil i od deckomi pass go pobarav nemora odma gomna da se jade prasav ubavo .!.
Те молам вакви знакчиња во иднина не ќе помогнеме што треба, ќе се пошегуваме некогаш, ама не со навреди, плис
и јас исто така имам како жолтеникав исцедок,лигаво е понекогаш има и мали грутки а уште немам добиено се чудам 15 наполнив одамна
Од сега од никого нема да добиеш совет, а сега собирај парталите и да те нема. Дали си девојка, дечко ма воопшто не е важно, а знакчиња закачи си ги на ѕид ( море имам поинвентивна идеа), сите твои познати да ги видат. Поздрав.
Појди на гинеколог може и да не е бело прање како што го наркуваш (кандида), може да е и трохомонас ако има жолтеникава боја и лошо мириса.
НЕ.Прво незнаеш ,што имаш. Второ ако е тоа ке ти даде гинеколог антибиотик,кој на своја рака неможеш и несмееш да го земаш. И што ти е толку страв да идеш на гинеколог?
Скоро 2 месеци имам многу обилен вагинален секрет, значи премногу, дури и како парчиња чисто бел, без мирис. Циклус немам добиено скоро 2 месеца, не сум бремена направив два теста и излегоа негативни. Не сум во МК и немам можност да појдам на гинеколог. Дали е можно заради зголемената доза на Еутирокс (пиев 5 дена од 25мг. и викенд од 50мг, а сега секој ден од 50 мг.) Што може да биде?
и јас го имам истиот проблем. Наполнив 15 год. пред 4 месеци и сеуште немам добиено.. и и јас имам таков жолтеникав исцедок. Велат уживај додека немаш, ама почнав да се грижам.
Девојки дали пред да добиете т.е.1 ден пред да добиете имате многу зголемен бел исцедок(бело прање) ?
Zdravo. Najprvo se izvinuvam deka ne pisham na kirilica bidejki e od mobilen. Vaka. Za dva tri dena treba da dobijam i veke edns nedela imam belo pranje. Denes ima poinakva boja, zolta ili svetlo zelenikava. Skoro i da ne mirisa. Isto da napomenam imavme odnos na nemnogu cisto mesto. Moze da e infekcija? I dokolku e kako moze da se izlekuva? Nemam bolki vo stomakot, nitu oteznato mokrenje, ne me pece i ne me cesha. Jas imam i mnogu slaba krv anemicna sum, ima li vrska toa?